Fenomen Mika Raun'un Tayland'da ne yaptığı ortaya çıktı

Fenomen Mika Raun'un Tayland'da ne yaptığı ortaya çıktı

TikTok fenomeni Mika Raun, cinsiyet değiştirme süreciyle ve sonrasında yaptırdığı estetiklerle kavuştuğu yeni görüntüsüyle sık sık gündeme geliyordu. Uzun süredir paylaşım yapmayan Mika Raun'un kaçırıldığı bile düşünülmüştü fakat gerçek ortaya çıktı.

Mika Raun'un kaçırıldığı iddiaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Ancak, uzun bir süre paylaşım yapmayan fenomen, gizemli kayboluşunun ardında yatan gerçeği açıkladı. Mika Raun'un, cinsiyet değiştirme sürecine girmek amacıyla Tayland'a gittiği ve burada gerçekleştirdiği estetik operasyonlarla yeni bir kimlik kazandığı ortaya çıktı.

TikTok fenomeni Mika Raun, cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirdikten sonra Tayland'da hemşireleriyle birlikte çekilmiş pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. "Prensesiniz geldi" notuyla yayımlanan fotoğraflar, Raun'un cinsiyet değiştirme ameliyatı iddialarını doğrulayarak hayranlarını şaşırttı. Fenomenin uzun süre paylaşım yapmaması ve ardından gelen bu sürpriz değişim, takipçileri arasında merak uyandırmıştı.

mika raun

Mika Raun, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla kısa sürede geniş bir takipçi kitlesi elde etmiş ve cinsiyet değiştirme süreci ile estetik operasyonlarını açıkça paylaşarak dikkat çekmişti. Ses tonundan tutun da yüz hatlarına kadar birçok estetik operasyon geçiren fenomen, kendi ifadesiyle bambaşka birine dönüşmüştü.

İlk olarak alın, şakak, yanak, burun, dudak ve çenesinde estetik operasyonlar geçiren Mika Can Raun, daha sonra göğüs ve kalça estetiği yaptırdı. Türkiye'de gerçekleştirdiği tüm bu operasyonların toplam maliyetini "2 buçuk milyon" olarak belirten fenomen, estetik müdahalelerle elde ettiği yeni görünümüyle sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine sahip oldu. Mika Raun'un Tayland'da cinsiyet değiştirme ameliyatına girmesi ve bu süreci sosyal medyada açıkça paylaşması, takipçileri arasında şaşkınlık ve ilgiyle karşılandı.

mika raun

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.