Fenerbahçe'nin yıldızı Çağlar Söyüncü evliliğe ilk adımını attı

Fenerbahçe'nin yıldızı Çağlar Söyüncü evliliğe ilk adımını attı

Fenerbahçe’nin yıldızı Çağlar Söyüncü geçtiğimiz derbide golü atarak takımına zafer kazandırmıştı. Söyüncü, Serra Pakdemir ile nişanlandığını duyurdu! Ayrıntılar haberimizde...

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Çağlar Söyüncü, geçtiğimiz günlerde Galatasaray’a karşı oynanan derbi maçında attığı kritik golle takımına zafer kazandırmış ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk umutlarını son haftaya taşımıştı. Bu büyük başarının ardından Söyüncü, moda tasarımcısı sevgilisi Serra Pakdemir ile nişanlanarak mutluluğunu ikiye katladı.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin yankıları ve Çağlar Söyüncü’nün nişan haberi tüm Fenerbahçelileri heyecanlandırdı. 37. haftada oynanan dev derbide Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Fenerbahçe, sahadan zaferle ayrılarak şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürdü. Maçın tek golünü atan Çağlar Söyüncü, performansıyla taraftarların gönlünde taht kurdu.

fenerbahçe galatasaray derbi

Bu büyük zaferin hemen ardından Söyüncü, sevgilisi Serra Pakdemir ile evlilik yolunda ilk adımını attı. Bir süredir birlikte olan çift, nişan törenlerini yakın arkadaşları ve ailelerinin katılımıyla kutladı. Törene katılan ünlü isimler arasında Caner Erkin, Hasan Can Kaya, Mert Hakan Yandaş ve Fettah Can gibi isimler de vardı. Çiftin sosyal medya üzerinden paylaştıkları nişan fotoğrafları, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü ve tebrik mesajları yağdı.

Çağlar Söyüncü'nün hem futbol kariyerinde hem de özel hayatında yaşadığı bu güzel gelişmeler, Fenerbahçe taraftarlarını sevindirdi. Hem saha içinde gösterdiği üstün performans hem de nişanlanarak mutluluğunu taçlandırması, taraftarların gönlünde ayrı bir yer edindi.

Fenerbahçe'nin başarısında önemli bir rol oynayan ve Galatasaray derbisindeki golüyle takımını zaferle buluşturan Çağlar Söyüncü’ye, yeni hayatında mutluluklar diliyoruz. Fenerbahçe camiası ve futbolseverler, genç futbolcunun kariyerinde ve özel hayatında elde edeceği yeni başarıları merakla bekliyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.