Ezgi Mola kuaför mağduru oldu: Yeni halini sosyal medyada böyle paylaştı

Ezgi Mola kuaför mağduru oldu: Yeni halini sosyal medyada böyle paylaştı

Ezgi Mola sitem videosu çekti! Kuaförüne isyan etti. İşte ayrıntılar...

Ünlü oyuncu Ezgi Mola, İzmir Alaçatı'da bulunan bir kuaförde saç yaptırdığı deneyimini sosyal medya üzerinden paylaşarak gündem oldu. Oyuncu, yaklaşan doğumuna sayılı günler kala kuaför ziyaretini yaptı ve saçlarını düzleştirmek istediği bir anı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Mola, paylaşımında kendisinin oldukça sinirli bir şekilde görüldüğü bir fotoğrafı paylaşarak "Hadi cinnet geçirelim biraz" diyerek o anı anlattı. Kuaförde yaptırdığı saçlardan memnun olmadığını ifade eden ünlü oyuncu, kuaförün "güzel oldu" diyerek kendisini göndermesine de isyan etti. "Müşteriyi de böyle göndermezsin ama" diyerek tepkisini dile getiren Mola'nın bu sözleri, izleyenleri güldürdü.

ezgi mola kuaför talihsizliği

Ezgi Mola, bir süre önce işletmeci Mustafa Aksakallı ile dünya evine girmiş ve şu anda erkek bebek beklemektedir. Mola, "Masumlar Apartmanı" dizisindeki Safiye rolü ile büyük bir çıkış yakaladıktan sonra, Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan "Erşan Kuneri" adlı dizisinde de rol almıştı.

Ezgi Mola'nın kuaför deneyimi, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve takipçileri tarafından eğlenceli bir şekilde karşılandı. Ünlü oyuncunun doğum öncesi stresini hafifletmek için paylaştığı bu isyan, güncel gelişmeler arasında dikkat çekti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.