Evlatlıktan reddedilen Nagihan Karadere'den kamera karşısında olay hareket!

Evlatlıktan reddedilen Nagihan Karadere'den kamera karşısında olay hareket!

'Survivor All Star 2024' için gün sayan eski milli atlet Nagihan Karadere hakkında kardeşi Fehmi Karadere'den olay yaratan paylaşımlar geldi. Fehmi Karadere, ailesinin 38 yaşındaki ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurdu. Nagihan Karadere ise kameralar önünde babasını arayarak iddiaları yalanladı.

Survivor All Star 2024'un beklenen yarışmacısı ve eski milli atlet Nagihan Karadere'nin özel hayatındaki dramatik olaylar, kardeşi Fehmi Karadere'nin şok edici beyanlarıyla bir kez daha medyanın ve izleyicilerin ilgisini çekti. Fehmi Karadere'nin ailesinin ünlü sporcuyu evlatlıktan reddettiğini duyurması, geniş kitlelerde büyük bir çalkantı yarattı.

Nagihan Karadere'nin Survivor All Star 2024'e katılmasıyla birlikte, özel hayatındaki ayrıntılar da merak konusu oldu. Kardeşi Fehmi Karadere, sosyal medya platformları aracılığıyla paylaştığı mesajlarla aile içindeki çatışmayı gün yüzüne çıkardı. Anne ve babasının, Nagihan Karadere'nın evlatlıktan reddedilmesi için mahkemeye başvurduğunu belirtmesi, kamuoyunda büyük bir infiale sebep oldu.

123

Olayın hemen ardından, Nagihan Karadere'nin bir yılbaşı partisinde görüntülendiği haberleri gündeme bomba gibi düştü. Bu görüntülerle birlikte, iddiaların ardından hızla kameraların karşısına geçen başarılı yarışmacı, babasıyla konuşarak konuyu sorguladı.

Baba Karadere'nin, iddiaları yalanladığı sonradan ortaya çıktı. Nagihan Karadere; "Fehmi dışında ailede kimseyle sorunum yok, ailemin bir dediğini iki etmedim" diyerek kardeşi Fehmi Karadere'nin açıklamalarını kesin bir dille reddetti. Tüm bu gelişmelerle birlikte, Nagihan Karadere'nin Survivor öncesindeki özel hayatındaki karmaşık durum, halkın ve medyanın ilgisini üzerinde toplamaya devam ediyor.

123

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.