Evinde uyuşturucu bulunan şarkıcı Kalben hakkında karar çıktı

Evinde uyuşturucu bulunan şarkıcı Kalben hakkında karar çıktı

Sahne tarzı ve ilginç dansları ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Kalben, Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmıştı. Evinde 15 gram uyuşturucu çıkan ünlü şarkıcı hakkında karar çıktı.

Ünlü şarkıcı Kalben sahne performansları ve dikkat çekici danslarıyla tanınıyordu. Ancak Beyoğlu'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda adı geçen Kalben evinde yapılan aramada 15 gram uyuşturucu bulunması üzerine gözaltına alındı...

Dava süreci devam ederken şarkıcı Kalben'in savcılıktaki işlemleri tamamlandı. Ardından yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikçe yapılan değerlendirme sonucunda Kalben adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Bu gelişme müzik dünyasında şaşkınlıkla karşılandı ve Kalben'in hayranları arasında büyük bir merak uyandırdı. Şarkıcının aldığı adli kontrol kararı ve yaşananlar kamuoyu tarafından yakından takip edilmeye devam edecek.

Evinde uyuşturucu bulunan şarkıcı Kalben hakkında karar çıktı

Neler Yaşanmıştı?

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu'nda ünlü şarkıcı Kalben Sağdıç'ın evine operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 3 parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu skunk ele geçirildi.

Operasyon sırasında evden çıkanlar da dikkat çekti. Evde 2 bin Euro 730 dolar ve bin 500 lira nakit para bulunurken Kalben Sağdıç gözaltına alınarak Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Operasyon sırasında uyuşturucuyu balkondan atmaya çalıştığı belirtilen Kalben'in polisteki ifadesinde uyuşturucu satmadığını sadece kullandığını söylediği öğrenildi. Kalben Sağdıç ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.