Ev kazası geçiren ve hastaneye kaldırılan Elton John taburcu edildi

Ev kazası geçiren ve hastaneye kaldırılan Elton John taburcu edildi

Dünyaca ünlü İngiliz müzisyen Elton John, Fransa'daki evinde geçirdiği kaza sonucu hastaneye kaldırıldı. Tedbir amaçlı hastaneye yatırılan Elton John'dan hayranlarını sevindirecek bir mesaj geldi. Konuyla ilgili ünlü şarkıcının menajeri tarafından bir açıklama yayımlandı.

76 yaşındaki dünyaca ünlü İngiliz şarkıcılardan Elton John, 2018'deki dünya turnesinin ardından geçtiğimiz günlerde konserini tamamladı. Elton John, turnenin bitiminden sonra memleketi Fransa'ya döndüğünde 900 milyon dolarlık bilet satış rekorunu (23 milyar 787 milyon TL) kırdı.

Ev kazası geçiren ve hastaneye kaldırılan Elton John taburcu edildi

Ünlü şarkıcı evinde trajik bir kaza geçirdi ve düştükten kısa süre sonra hastaneye kaldırıldı. Elton John'un yakınları "Tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı." derken ünlü şarkıcının menajeri Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra bu sabah evine gönderildi. Durumu iyi" dedi.

Tedavi altına alınan ve taburcu edilen John'un menajeri, "Fransa'nın güneyindeki evinde buz pateni yaptıktan sonra önlem olarak hastaneye gittiğini doğrulayabiliriz" derken yapılan incelemenin ardından taburcu edildiğini ve şuan sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.