Estetik güzeli çıkan Hilal Altınbilek estetikleri hakkında ilk kez konuştu

Estetik güzeli çıkan Hilal Altınbilek estetikleri hakkında ilk kez konuştu

Hilal Altınbilek, estetik yorumlarına isyan etti! İşte detaylar...

Başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, Şahane Hayatım dizisinin sevilen karakteri Şebnem Gümüşçü olarak izleyicilerin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Ancak, estetiksiz hali sürekli olarak tartışma konusu olan Altınbilek, katıldığı bir programda estetik yorumlarına karşı açıklamalarda bulundu.

Altınbilek, Onur Tuna, Sumru Yavrucuk, Yiğit Özşener gibi deneyimli oyuncuların yer aldığı Şahane Hayatım dizisi, son dönemin en çok izlenen yapımlarından biri haline gelmiştir. Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Şebnem Gümüşçü karakteri ise adeta diziye damga vurmuş, izleyicilerin ilgisini çekmeyi başarmıştır.

hilal altınbilek estetiksiz

Ancak, diziyle birlikte gelen şöhret, Hilal Altınbilek'in geçmişten şimdiki hali arasındaki estetik değişiklikleriyle birlikte gündeme taşınmıştır. Oyuncunun estetiksiz fotoğrafları, izleyiciler ve takipçiler arasında yoğun bir şekilde konuşulmuş, hatta estetik doktoru bile merak konusu olmuştur.

hilal altınbilek estetiksiz

Hilal Altınbilek, bu spekülasyonlara son vermek amacıyla katıldığı bir programda estetik konusundaki iddialara net bir şekilde yanıt verdi. Altınbilek, sadece burnunu ve dişlerini estetik operasyonlarla düzelttiğini belirterek, "Kıyasladıkları fotoğrafla şimdiki fotoğrafım arasında 10 sene var. Zaten çok kiloluyum" diyerek eleştirilere açıklık getirdi.

Hilal Altınbilek estetik

Bu açıklamalarıyla Altınbilek, sadece belirli estetik müdahaleler yaptığını ve değişiminin nedenlerini izleyicilerle paylaştı. Şahane Hayatım dizisinin başarılı oyuncusu, estetik yorumlarına karşı isyan ettiği bu programla, dizi tutkunlarını ve medya takipçilerini merak konusuyla ilgili aydınlatmış oldu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.