Esra Balamir gelen hesaba isyan etti!

Esra Balamir gelen hesaba isyan etti!

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ünlü sunucu ve model Esra Balamir, bu kez tatil fiyatlarına isyan etti. Nişantaşı'nda görüntülenen Balamir, tatil maliyetlerinin yüksekliğinden şikayet ederek, bu konuda samimi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Ünlü sunucu ve model Esra Balamir, sosyal medya paylaşımları ve cesur açıklamalarıyla sıkça gündeme geliyor. Geçmişte sevilen yarışma programı "İşte Benim Stilim Ünlüler" yarışmacısı olarak tanınan Balamir, son günlerde tatil fiyatlarına dair yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Nişantaşı'nda görüntülenen Balamir, tatil maliyetlerinin yüksekliğinden şikayet ederek, bu konuda samimi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

NİŞANTAŞI'NDA GÖRÜNTÜLENDİ

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda alışveriş yaparken görüntülenen Esra Balamir, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Özellikle tatil fiyatlarının yüksekliği konusunda serzenişte bulunan Balamir, bu konunun herkes için büyük bir problem haline geldiğini ifade etti. Balamir, tatil yapmak isteyen ailelerin karşılaştığı yüksek maliyetlere dikkat çekerek, "Lahmacun fiyatlarını merak ediyorum. Geçen gün 1 milyon TL'lik hesabı görünce iki gün, 'Ne yediler' diye düşündüm. Bana o hesap gelse, 'Zıkkımın kökü' yazar gönderirdim," şeklinde konuştu.

TATİL MALİYETLERİNE İSYAN

Esra Balamir, tatil fiyatlarının aşırı derecede yükselmiş olmasından dolayı duyduğu rahatsızlığı dile getirerek, bu durumun tatil yapmak isteyen pek çok kişi için büyük bir engel oluşturduğunu belirtti. Tatil mekanlarında sunulan hizmetlerin ve yiyeceklerin fiyatlarının aşırı yüksek olması, Balamir'in de dikkatini çekmiş durumda. Yüksek tatil maliyetlerinin herkes için büyük bir problem haline geldiğini vurgulayan Balamir, bu durumun tatil yapmayı planlayan birçok kişinin planlarını ertelemelerine neden olduğunu söyledi.

"HEM ANNE HEM DE BABA SORUMLU"

Snobmagazin'in haberine göre, Esra Balamir sadece tatil fiyatlarıyla ilgili değil, aynı zamanda nafaka ve ailevi sorumluluklar hakkında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Balamir, "Kadınlar hesap ödemez" şeklindeki yorumlara katılmadığını belirterek, "Kişiye göre değişir. Kim güçlüyse o ödemeli... 'Kadın dediğin elinin cebine atmaz' demiyorum. Hayat müşterek," dedi. Bu ifadelerle hayatın müşterek olduğunu ve herkesin sorumluluklarını paylaşması gerektiğini vurguladı.

NAFAKA KONUSUNDAKİ GÖRÜŞLERİ

Nafaka konusuna da değinen Balamir, ömür boyu nafaka ödenmesi gerektiği fikrine katılmadığını ifade etti. "Nafakanın ömürlük olması saçma geliyor. Belli bir yerde durulması lazım. Hayatına yeni insanlar dahil oluyor ama eski eşten nafaka almaya devam ediyorsun. Çocuğuna ise bakmak zorunda... Çocuğun geleceğinden hem anne hem de baba sorumlu... Ben hiçbir şey istememiştim. Erkekler boşanırken başından atsın diye her şeyi kabul ediyor. Sonra mahkemeye başvuruyor. 10-15 bin dolar nafaka alan var, 2 bin TL de alan var. Burada da adaletsizlik bulunuyor," diyerek, nafaka konusunda mevcut sistemin adaletsiz olduğuna dikkat çekti.

"AŞK ÖNEMLİ AMA PARANIN DA ÖNEMİ VAR"

Balamir, aşkın önemli olduğunu ancak paranın da ilişkilerde önemli bir rol oynadığını ifade etti. "Aşk önemli ama paranın da önemi var. Erkekler de parası olan kadınlarla hemen evleniyor. Dünya tersine döndü," şeklinde konuştu. Bu sözleriyle, günümüzde paranın ilişkiler üzerindeki etkisine dikkat çekti ve bu durumun toplumdaki ilişkileri nasıl şekillendirdiğine değindi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.