Eda Ece yıllar önce o dizide oynamış: Görenler tanıyamadı

Eda Ece yıllar önce o dizide oynamış: Görenler tanıyamadı

Eda Ece'nin Bez Bebek dizisindeki hallerini görenler gözlerine inanamadı! İşte o sahne...

Başarılı oyuncu Eda Ece'nin geçmişteki siyah saçlı hali, hayranlarını şaşırttı. Genç oyuncu, Yasak Elma dizisiyle büyük bir kitle tarafından tanınırken, sosyal medya üzerinden paylaştığı eski bir projede göze çarpan farklı görünümü, takipçileri arasında merak uyandırdı.

Geçtiğimiz yaz basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenen ve şu anda anne olma heyecanını yaşayan Eda Ece'nin eski haline dair ortaya çıkan detaylar, hayranlarını şaşkına çevirdi. Yıllar önce Evrim Akın, Tan Sağtürk ve Oya Aydoğan'ın başrollerini paylaştığı Bez Bebek adlı dizide siyah saçlarıyla yer alan Eda Ece, o dönemdeki farklı görünümüyle dikkat çekmiş.

eda ece bez bebek

Sosyal medyada Eda Ece'nin siyah saçlı halini gören hayranları, ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandıklarını ifade ettiler. "Tanıyamadım", "Eda Ece olduğunu öğrenince şaşırdım", "İyi ki sarışın olmuş" gibi çeşitli yorumlar yapılarak, oyuncunun saç rengindeki bu değişikliğin etkileyici olduğu ifade edildi.

eda ece bez bebek

Eda Ece, sosyal medya platformlarında paylaştığı güncel fotoğraflarıyla ve kariyerindeki başarılarıyla dikkat çekmeye devam ederken, geçmişteki bu unutulmaz dizi projesiyle de hayranlarını nostaljik bir yolculuğa çıkarmış oldu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.