Dünyaca ünlü model kaçakçılık suçundan hapiste

Dünyaca ünlü model kaçakçılık suçundan hapiste

Defalarca güzellik kraliçesi seçilen Alondra Mercado Campos silah kaçakçısı çıktı! Ayrıntılar haberimizde...

Miss Bolivya Mundo 2020 ve Miss Charm Bolivya 2023 unvanlarını taşıyan 22 yaşındaki ünlü model Alondra Mercado Campos, adli bir süreçle gündeme geldi. Güzellik kraliçesi, evinde yapılan aramada çok sayıda silah ve mühimmat bulundurması nedeniyle silah kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklandı.

Trinidad Kadınlar Hapishanesi'ne konulan genç model, daha önceki güzellik tacı kazanımlarıyla tanınmasına rağmen, evindeki silah buluntuları nedeniyle hukuki bir soruşturmanın merkezine yerleşti. Campos'un evinde yapılan aramada, yüklü miktarda AK-47 mühimmatı ve çeşitli silahlar ele geçirildi.

güzellik kraliçesi silah kaçakçısı çıktı

Yetkililer, Campos'un arabasında yapılan aramalar sonucunda adli tıp testlerinin, modeli uyuşturucu suçlamalarına karşı da zor durumda bırakabileceğini belirtti. Bu gelişme, soruşturmanın daha geniş bir çerçeveye yayılmasına neden olabilir.

Campos'un ismi açıklanmayan erkek arkadaşı ise kontrolsüz madde ticareti yapmaktan dolayı soruşturuluyor ve şu anda kaçak durumda olduğu tespit edildi. Bu noktada, güzellik kraliçesinin hayatındaki gizemli ilişkiler ve suçlamalar, olayın daha fazla dikkat çekmesine sebep oldu.

Campos, mahkemeye çıkana kadar 30 gün boyunca tutuklu kalacak ve savcılar, elde edilen delillerin modeli silah kaçakçılığından mahkum etme potansiyeline sahip olduğuna inanıyor. Olay, ünlü modelin kariyerinin yanı sıra özel hayatına dair de çeşitli soru işaretleri doğurarak kamuoyunu şaşkına çevirdi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.