Dilan ve Engin Polat çiftinin cezası netleşiyor: Para hırsı gençliklerine mal oldu

Dilan ve Engin Polat çiftinin cezası netleşiyor: Para hırsı gençliklerine mal oldu

Polat çiftiyle ilgili şok iddia! Çiftin bu kadar ceza alması bekleniyor! Tüm detaylar haberimizde.

Engin Polat ve Dilan Polat çifti bugün ikinci kez tutuklandı! Çiftin alacağı ceza ise yavaş yavaş netleşiyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

POLAT ÇİFTİNİN BU KADAR CEZA ALACAĞI KONUŞULUYOR

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi işletmecisi Dilan Polat ve eşi Engin Polat ile ilgili birkaç aydır dudakları uçuklatan iddialar ortaya çıkmıştı. Polat çifti ile ilgili başlatılan soruşturmalar sonrasında çiftin ve 12 kişinin içinde olduğu tutuklama kararı verildi. 10 gündür tutuklu olarak yargılanan Engin Polat, Dilan Polat ve aile üyeleri ile ilgili Avukat Celal Çelik önemli açıklamalar yaptı. 

polat çiftinin ne kadar ceza alacağı netleşiyor

Sosyal medyada Polat çiftinin ne kadar ceza alacağı merakla beklenirken Çelik konu ile ilgili şu açıklamaları yaptı, 'İddianame yazılmasının en az 6 ay hatta daha fazla süreceğini düşünüyorum. O sürede muhtemelen tutuklu yargılanırlar. İddianame hazırlandıktan sonra da ilk mahkemeye kadar 7-8 ay süre var. Eğer iddia edilen suçları ispatlanırsa çok yüksek cezalar verilir. Kara para aklama suçu 6-18 sene arasında ceza çıkarıyor. Örgüt kurma 2-6 sene arası, vergi kaçakçılığı 2-5 sene arası. Vergi kaçırma suçunun zincirleme şekilde işlendiği eper ispat edilirse 25-30 seneye yakın cezalar verilebilir.' 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.