Dilan Polat'tan olaylı günler sonrası daha olay paylaşımlar! Takipçileri gözlerine inanamadı

Dilan Polat'tan olaylı günler sonrası daha olay paylaşımlar! Takipçileri gözlerine inanamadı

Son zamanlarda gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat bu sefer de ablasının görüntüleri ile gündemde. Geçtiğimiz günlerde uyuşturucu madde kullanımı sebebiyle gözaltına alınan Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'nun namaz kıldığı görüntüleri ve ilgi çekici sözleri haberin devamında...

Fenomen ve iş insanı Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu canlı yayında uyuşturucu kullandığını iddia ettiği bir video nedeniyle gözaltına alınıp daha sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. 

sıla

 

Dilan Polat, uyuşturucu kullandığını ima eden sözleri nedeniyle emniyet güçleri tarafından bu sözlerinin itiraf olarak değerlendirilip gözaltına alındıktan  sonra ablası Sıla Doğu'nun namaz kılıp dua ettiği görüntüleri sosyal medyada paylaştı.

doğu

Dilan Polat şunları söyledi: 'Her Cuma da dahil olmak üzere şükür namazı kılıyor. Paylaşıyor ve paylaşmıyor. Bu kendisi ile Allah arasındadır. Amel defteri Allah'tandır, kullardan değildir" dedi.

Sıla Doğu, küfür içeren bir videoda kokain kullandığını itiraf etmesinin ardından gözaltına alınmış ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Dilan Polat paylaşımında şunları ifade etmiştir:

"Sanki ilk kez namaz kılıyor gibi algılayacaklar, algılasınlar her cuma dahil olmak üzere şükür namazı kılar paylaşır paylaşmaz. Kendi ile Allah arasında herkesin amel defteri sual Allah'tan, kuldan değil" ifadelerini kullandı.

Polat, Sıla Doğu'nun serbest bırakılmasının ardından yaptığı paylaşımda da "Allah merhametsiz kullarından hesap soracak" demişti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.