Dilan Polat'ın hazin sonu: Akıl hastanesine yatırılacak

Dilan Polat'ın hazin sonu: Akıl hastanesine yatırılacak

Dilan Polat'la ilgili son dakika haberleri gelmeye başladı. Dilan Polat, intihar düşüncesi nedeniyle Bakırköy Akıl Hastanesi'ne kaldırılacak. Savcılığa ulaşan raporda Dilan Polat'ın "İntihar riski tespit edildiği" belirtildi. Dilan Polat 3 ay sonra cezaevine dönecek.

Dilan Polat ile ilgili Adli Tıp'tan gelen rapor Bakırköy Başsavcılığı'na ulaştı. Raporda Polat'ın intihar düşüncesi sebebiyle Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılacağı belirtildi. Polat, en az 3 aylık bir süreçlik tedavi sonrasında cezaevine geri gönderilecek. Polat, istemese de savcılığın kararıyla hastaneye kaldırılacak.

Dilan Polat'ın tedavisi cezaevi eşdeğeri güvenlik seviyesine sahip özel bir alanda gerçekleştirilecek. İstediği misafirlerin hepsini kabul edemeyecek. Bazı haklara yönelik kısıtlamalar devam edecek.

TEDAVİSİ BİTİNCE CEZAEVİNE GERİ DÖNECEK

Dilan Polat'ın hazin sonu Akıl hastanesine yatırılacak

Bahsi geçen Adli Tıp Komisyonu raporu, Polat'ın herhangi bir ceza ya da tutukluluktan kurtulduğu anlamına gelmese de, tedavisinin tamamlanmasının ardından cezaevine döneceği biliniyor.

"Raporda “intihar”la ilgili ayrıntılar dikkat çekti"

Raporda bir ayrıntı dikkat çekiyor. Savcılığa ulaşan raporun içeriğinde Dilan Polat için "İntihar riski tespit edildi" denildi.

5 KASIMDAN BERİ TUTUKLU

Eşi Engin Polat'la birlikte 5 Kasım'da "kara para aklama" ve "vergi kaçakçılığı" suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan Polat'ın geçtiğimiz günlerde cezaevinde intihar ettiği iddiaları ortaya atılmıştı.

Dilan Polat'ın hazin sonu Akıl hastanesine yatırılacak

Dilan Polat'ın eşiyle yapmış olduğu elefon görüşmesinde "Kendimi öldüreceğim Engin" dediği, bu sözlerin ardından da ezaevi yetkililerinin tedbir aldığı iddia edildi. Polat çiftinin avukatı Osman Eryiğit, bu iddialara ilişkin açıklama yaptı. Eryiğit, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamasında olat'ın zayıf olduğu ve intihar edeceği yönündeki manipülasyonların dikkate alınmamasını istedi. olat'ın zayıf olduğu ve intihar edeceği yönündeki manipülasyonların dikkate alınmamasını istedi.

BUGÜN HAKİMİN KARŞINA ÇIKTILAR

Öte yandan Çekmeköy'de yaşayan Dilan ile Engin Polat çifti, cezaevine girmeden önce komşularıyla yaşadıkları kavgayla ilgili ilk kez bugün hakim karşısına çıktı. Dilan Polat hakaret veya tehdit edici sözler kullanmadığını ve kimseye saldırmadığını söylerken Engin Polat, eşini korumak için rakibine saldırdığını itiraf etti. Polatlar, davacılarla anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Davacının avukatı, davayı geri çektiklerini mahkemeye bildirdi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.