Dilan Polat cezaevinde bile para kazanıyor! Tamamen legal para

Dilan Polat cezaevinde bile para kazanıyor! Tamamen legal para

Dilan Polat, varlıklarına el konulsa bile zenginliğini koruma konusunda hız kesmiyor! Kendine yeni bir kazanç kaynağı bulan Polat, öyle bir işe girişmiş ki, yorum yaparken dikkatli olmak şart...

Dilan Polat'ın hapishanedeki günleri, kendisine yeni bir gelir kapısı bulmasıyla daha renkli bir hal alıyor! Türkiye'nin dikkat çeken simalarından biri olan Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamaları sebebiyle hüküm giymesine rağmen, yeni bir kazanç yolu keşfetmeyi başardı. Cezaevinde geçirdiği süre boyunca, hakaret ettiğini iddia ettiği 300 kişi hakkında suç duyurusunda bulunan Polat, iddialara göre bu davalardan en az 30 bin TL kazanma potansiyeline sahip. Tüm mal varlığına el konulmuş olmasına rağmen, Polat'ın hukuki hamlesi, zenginliğini sürdürme kararlılığını gözler önüne seriyor. Yeni gelir kaynağıyla ilgili detaylar ise merak uyandırmaya devam ediyor. Bu gelişmeler, Dilan Polat'ın olağanüstü yaşam dönemini ve hukuki mücadelesini vurguluyor.

polat ailesi

Polat Ailesi, Hukuki Yoldan Yepyeni Bir Kazanç Kapısı Mı Buldu?

Gazeteci Emrullah Erdinç'in iddiasına göre, Dilan Polat ve ailesi, sosyal medyada kendilerine hakaret ettiğini düşündükleri kişilere karşı açtıkları davalardan gelir sağlamaya çalışıyor. Şu ana kadar savcılıkta bulunan 300 dosyanın, Polat ailesine ciddi bir kazanç getirebileceği vurgulanıyor. Erdinç, "Dilan ve Engin Polat, bu davalardan kar elde edebilir. Tüm varlıklarına el konmuş olsa da, Polat ailesi buradan önemli bir kazanç sağlayabilir" ifadelerini kullanıyor.

Uzlaşma durumunda ödenecek asgari ücretin 30 bin TL olduğunu belirten Erdinç, bu miktarın artabileceğine dikkat çekerek, "30 bin TL, şu anki dosya için söylüyorum, 300 dosyadan 9 milyon TL eder. Hukuki olarak tamamen meşru bir gelir!" diyor. Müge ve Gülşen ise konuyu değerlendirirken, "Meşru ya da meşru olmayan şekilde Dilan Polat'ın para kazanma çabası sürüyor" diyor. Polat Ailesi'nin hukuki mücadelesi ve bu davalardan elde edeceği kazanç, gündemin öne çıkan konularından biri olmayı sürdürüyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.