Demet Özdemir ayrılığını çabuk unutan Oğuzhan Koç, Ala Tokel ile görüntü verdi!

Demet Özdemir ayrılığını çabuk unutan Oğuzhan Koç, Ala Tokel ile görüntü verdi!

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir ile sekiz aylık evliliğini geçen ay sonlandırdı. Ünlü şarkıcının sosyal medya fenomeni Ala Tokel ile romantik bir ilişkisi olduğu iddiası aşk ilişkisi açıklamasıyla karıştırıldı ve çok tartışıldı. Ünlü fenomen bu haberle dalga geçti. Ancak ünlü ikilinin birlikte havalimanında okldukları sotoğraf sosyal medyaya bomba gibi düştü.

Oyuncu ve müzisyen Oğuzhan Koç ile oyuncu ve dansçı Demet Özdemir, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında muhteşem bir düğünle evlenmişlerdi. Sekiz aylık evliliklerini 8 Mayıs'ta sonlandıran ünlü çiftin ayrılık kararı sevenlerini ve hayranlarını oldukça üzmüştü.

Oğuzhan Koç, Ala Tokel

Ani bir boşanmanın ardından çift, magazin haberlerine sık sık yer veriyor. En son Oğuzhan Koç'un aşk ilanı yapması kafaları karıştırırken ardından sosyal medya fenomenlerinden Ala Tokel ile görüntülendi. 

Oğuzhan Koç, Ala Tokel

Ala Tokel, sosyal medya hesabı üzerinden Oğuzhan Koç'un aslında komşusu olduğunu söylediği görülürken kendisiyle ilgili çıkan haberlere dalga geçtiği de fark edildi.

Oğuzhan Koç, Ala Tokel

Dün gece; gossippastanew hesabı bir fotoğraf paylaştı ve fotoğraf Oğuzhan Koç ile Ala Tokel'in havalimanında birlikte gösteriyordu. Daha öncesinde Oğuzhan Koç'un husumetli olduğu bir Instagram sayfası, fotoğrafı 'Oğuzhan Koç boykotunun' bir parçası olarak diğer sitelerle paylaştı. Fotoğrafın sosyal medyada viral olmasının ardından aşk iddiaları güçlendi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.