Demet Akalın tam 6 kilo yağ aldırdı: Kusursuz karnını böyle sergiledi

Demet Akalın tam 6 kilo yağ aldırdı: Kusursuz karnını böyle sergiledi

Sosyal medya mecralarında yaptığı paylaşımlar, cesur açıklamaları ve sahne performanslarıyla sıkça gündeme gelen popüler şarkıcı Demet Akalın, son zamanlarda verdiği kilolarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Tam 11 kilo vererek yeni görünümünü cesur bir şekilde midriff bölgesini göstererek paylaşan Akalın, bu yeni imajıyla sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi.

Her hareketiyle magazin dünyasını hareketlendiren ve her daim ilgi odağı olan Demet Akalın, son zamanlarda verdiği kilolarla gözleri üzerine çekmeyi başardı. Bayram vesilesiyle sadece diyet yaparak değil, aynı zamanda liposuction işlemiyle de fazla kilolarına veda ettiğini açıklayan Akalın, bu yeni fiziksel değişikliğiyle adından sıkça söz ettiriyor.

demet akalın

Demet Akalın'ın Fiziksel Dönüşümü:

Demet Akalın, mide ameliyatına başvurmadan estetik bir prosedürle 6 kilo yağ kaybettiğini belirtti. "Doktorum 6 kilo yağ aldı. Şimdiye dek 11 kilo verdim, daha da vereceğim. Diyet de yapıyorum. Hedefim 10 sene önceki kıyafetlere girebilmek" şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Yankı Uyandıran Poz:

Akalın, verdiği kiloların ardından kendine olan güvenini ayna karşısında verdiği göbek açık pozla gözler önüne serdi. Bu cesur poz, sosyal medyada hızla yayılarak gündem oluşturdu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.