Cem Özer'den şaşkına çeviren evlilik itirafı

Cem Özer'den şaşkına çeviren evlilik itirafı

Cem Özer, eski evliliklerini büyük bir hata olarak andı. İşte ayrıntılar...

Başarılı televizyoncu ve oyuncu Cem Özer, beşinci evliliği olan Pınar Dura Özer'le katıldığı bir programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Programda, Sebla Pekcan, Selin Dilmen, Esin Maraşlıoğlu ve Nurgül Yeşilçay ile olan önceki evliliklerini samimiyetle paylaşan Özer, Nurgül Yeşilçay ile 2004'te evlenip 2010'da boşandıklarını hatırlattı.

cem özer

Oyuncu, evlilikleriyle ilgili çarpıcı bir perspektif sundu. Cem Özer, Sebla Pekcan'dan Cemre isminde bir kızı ve Nurgül Yeşilçay'dan Osman Nejat adında bir oğlu olduğunu belirterek, "En büyük başarım boşanmak. Ben 2 çocuğumun annesi ile aynı ev içerisinde eş olamadım ama boşanınca çok iyi arkadaş olduk. Çocuklarım da bu yüzden çok mutlu" şeklinde konuştu.

cem özer nurgül yeşilçay

Önceki evliliklerini "büyük bir hata" olarak değerlendiren Özer, şu anda eşi Pınar Dura ile birbirlerine hala aşık olduklarını vurguladı. Özel hayatında yaşadığı deneyimlerle büyüdüğünü belirten Cem Özer, Pınar, Nurgül, kendisi ve Nejat'ın bir araya gelip güzel vakit geçirebildiklerini ifade ederek, "Pınar'la şu an çok mutluyum" dedi.

cem özer

Cem Özer'in evliliklerindeki deneyimleri ve bu deneyimlerin ona kattığı olgunluğu vurgulayan açıklamaları, izleyicileri şaşırtan bir bakış açısı sunarken, aynı zamanda ilişkiler üzerine düşündüren mesajlar içeriyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.