Celil Nalçakan'dan yıllar sonra gelen Zeki Alasya itirafı: Sadece 13 saniyede...

Celil Nalçakan'dan yıllar sonra gelen Zeki Alasya itirafı: Sadece 13 saniyede...

Celil Nalçakan'dan Zeki Alasya İtirafı: Oyunculuğa İzin Vermeyen Babasını Zeki Baba Nasıl İkna Etti? Oyuncu Celil Nalçakan, katıldığı bir programda, kariyerine olan etkilerinden dolayı Zeki Alasya'ya duyduğu minnettarlığı ve onunla ilgili duygusal anılarını paylaştı.

Celil Nalçakan'dan Dokunaklı İtiraf: Zeki Alasya'nın Efsane Katkısı!

Oyuncu Celil Nalçakan, katıldığı bir programda, kariyerine olan etkilerinden dolayı Zeki Alasya'ya duyduğu minnettarlığı dile getirdi. Nalçakan, babasının oyuncu olmasına izin vermemesiyle başlayan hikayesini paylaştı. Bu zorlu süreçte, ünlü sanatçı Zeki Alasya'nın devreye girmesiyle hayalini gerçekleştirdiğini söyledi.

Nalçakan, Zeki Alasya ile kaderlerinin kesiştiği o anı şu şekilde anlattı: "Ailemden gizli TÜRVAK burs sınavına girdim ve kazandım. Babam öğrendiğinde beni okuldan almaya geldi. Tam merdivenlerden inerken Zeki Alasya ile karşılaştık. Babama ‘Feridun Bey, sizin oğlunuz oyuncu. Siz izin verirseniz şimdi yapar. Siz de bunun tadını çıkarırsınız. Vermezseniz, siz terk-i diyar ettiğinizde yapacak’ dedi. Babam anında ‘Peki’ dedi. Benim 13 yılda yapamadığım şeyi Zeki Baba 13 saniyede yaptı."

Celil Nalçakan, Zeki Alasya'nın kendisine olan burs katkısını da öğrendikten sonra duygusal anlar yaşadığını belirtti. Bu anılar, Nalçakan'ın kariyerinde dönüm noktalarından biri olarak öne çıkıyor.

x

Celil Nalçakan'dan Dokunaklı Açıklamalar: Zeki Alasya'nın Görünmeyen Kahramanlığı

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, katıldığı bir programda duygusal itiraflarda bulundu. Zeki Alasya'nın, oyunculuğa başlamasında oynadığı kritik rolü ve Nalçakan'ın eğitimine olan katkılarına dair bilinmeyen gerçekleri paylaştı. Programda, Zeki Alasya'nın ölümünden sonra ortaya çıkan sürpriz bir detay da gün yüzüne çıktı.

Nalçakan, Zeki Alasya'nın bursuyla eğitim aldığını düşündüğü yüzde 100'lük bursun yüzde 50'sini aslında ünlü sanatçının karşıladığını öğrendiğini belirtti. Alasya'nın, "Ben ödeyeceğim ama çocuğa söylemeyeceğiz" dediğini ifade eden Nalçakan, duygusal anılarıyla izleyicileri etkiledi.

Ünlü oyuncu ayrıca, Zeki Alasya'nın naif bir jesti üzerinden anlattığı babasının annesine olan sevgisini de paylaştı. Babasının annesinin ayakkabılarını bağlamasıyla ilgili anısını anlatan Nalçakan, bu olayın aslında derin bir sevgi ifadesi olduğunu keşfettiğini söyledi. Babasının, "Anneni bana o ayaklar getirdi" dediğini aktaran Nalçakan, sevginin ifadesinin bazen sadece sözlerle değil, eylemlerle de gerçekleştiğini vurguladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.