Cansu Tosun'un anne ve babası ihanet iddiaları sonrası boşandı

Cansu Tosun'un anne ve babası ihanet iddiaları sonrası boşandı

Oyuncu Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun, geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile görüntülenmiş, 'İhanet' haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Kenan Tosun, eşi Serpil Tosun'dan boşandığını açıkladı.

Oyuncu Cansu Tosun'un baba figürü Kenan Tosun ile eşi Serpil Tosun'un boşanma kararı, geçtiğimiz aylarda Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ile Kenan Tosun'un kameralara yakalanması sonrasında patlak veren yasak ilişki iddialarının ardından geldi. Serpil Tosun'un, eşinin Cansu Tosun'un annesi Ümran Seyhan ile yaşadığı ilişkiyi onaylaması, çiftin evliliğinin noktalandığını gösterdi.

Cansu Tosun'un annesinin ihanet iddialarını teyit etmesi, Serenay Sarıkaya ve Cansu Tosun'un "Ailevi meseleler" diyerek konuyu aydınlatmamaları dikkat çekti. Kenan Tosun, "Müge ve Gülşen'le 2 Sayfa" programında yaptığı açıklamada, "Bir ay evvel anlaşarak ayrıldık. Zaten evliliğimiz nihayete ermişti. Ümran Hanım ile mutlu bir birlikteliğimiz var. Kaçış durumu yok. Çocuklarla aramızda anlaşmazlık olamaz. Allah'a teslim ediyorum" şeklinde konuştu.

cansu tosun

Serpil Tosun ise yazlık komşusu Ümran Seyhan ve Kenan Tosun'un bir arada görüntülenmesi üzerine "Her şey doğru. Konuşmaya değecek bir durum yok. Allah'a teslim ediyorum onları" şeklinde bir açıklama yapmıştı. Bu gelişmeler, ünlü çiftin boşanma kararıyla sonuçlanarak sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.