Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik sevindiren haberi verdi

Camdaki Kız'ın Nalan'ı Burcu Biricik sevindiren haberi verdi

Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Burcu Biricik, 3.5 aylık hamile olduğunu açıkladı. İlk kez anne olacak olan Biricik'in bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, uzun bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra sevindirici bir haberi sevenleriyle paylaştı. Güzel oyuncu, eşi Emre Yetkin ile olan evliliğinden dünyaya gelecek olan bebekleriyle ilgili müjdeli bir açıklama yaptı. Biricik, 3.5 aylık hamile olduğunu duyurarak anne olma heyecanını sevenleriyle paylaştı. Camdaki Kız dizisindeki performansıyla hafızalara kazınan oyuncu, şimdi de anne olma serüvenine adım atmanın mutluluğunu yaşıyor.

2014 yılında reklamcı Emre Yetkin ile dünyaevine giren Burcu Biricik, evliliğini geniş bir medya takibinden uzak bir şekilde sürdürmeyi tercih ediyor. Ünlü oyuncunun 3.5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bu hamilelik sürecinde bebeğin cinsiyeti de belirlendi. İlk kez anne olacak olan Biricik ve eşi Emre Yetkin, kız çocuklarıyla ailelerini genişletecek. Ancak henüz bebeğin ismi konusunda bir karar verilmedi.

burcu biricik

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Burcu Biricik, geçtiğimiz haftalarda bir röportajında sektöre dönüş konusunda olumlu bir tutum sergiledi. Gazetecilerin "Sektöre küskünlük var mı?" sorusuna "Yok canım... Öyle bir durum söz konusu değil. 'Daha iyisi ile nasıl döneriz?' çabasındayım. Onun için biraz dinlenmek lazım" şeklinde yanıt vermişti. Hamilelik sürecini sağlıklı bir şekilde geçiren oyuncunun, annelik serüveniyle birlikte yeniden ekranlara dönüşü merakla bekleniyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.