Çağla Şıkel'e yapay zeka şoku: Sesini ve görüntülerini kullanıp...

Çağla Şıkel'e yapay zeka şoku: Sesini ve görüntülerini kullanıp...

Yapay zeka kullanarak ünlü isimleri taklit eden video yapımcıları bu kez Çağla Şıkel'i tercih etti. Ünlü sunucu, sesinin ve görüntüsünün yapay zeka kullanıldığını iddia ederek takipçilerini uyardı..

Bir dönemin ünlü modellerinden sunucu Çağla Şıkel, içindeki korkuyu yenebilmek adına son dönemde meditasyon yöntemlerine başvurdu. yaptığı meditasyonları sosyal medya hesabından paylaşan ünlü sunucu bu paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz gün karanlık bir kulübeye çekilen Şıkel'in bu yöntem için 2 bin 500 TL ödemesi sosyal ağlarda büyük yankı uyandırdı.

"Yapay zekanın kurbanı oldu"

Çağla Şıkel'e yapay zeka şoku Sesini ve görüntülerini kullanıp...

Yaptığı her şeyin, paylaştığı her şeyin, yaptığı her açıklamanın olay olduğu ünlü isim, bu kez bambaşka bir konuyu gündeme getiriyor. Şıkel bu kez yapay zekayla ilgili dolandırıcıların kurbanı oldu.

Çağla Şıkel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile takipçilerini dolandırıcılara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Çağla Şıkel, yapay zeka kullanılarak sesini ve görüntüsünü taklit ederek yapılan kilo verme haplarının reklamı ve satışıyla hiçbir ilgisinin olmadığını belirtti. Ünlü sunucunun paylaşımı şöyle:

Çağla Şıkel'e yapay zeka şoku Sesini ve görüntülerini kullanıp...

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.