Çağatay Ulusoy'a büyük şok! Apar topar iptal edildi

Çağatay Ulusoy'a büyük şok! Apar topar iptal edildi

Çağatay Ulusoy hayranlarını üzen haber geldi! Hayranlar Çağatay Ulusoy'u görmek için bir süre daha bekleyecek. Çağatay Ulusoy'un başrol oyuncusu olduğu film apar topar iptal edildi. İşte konuya ilişkin detaylar...

FOX TV ekranlarında yeni çıkacak olan “Gaddar” dizisinde Çağatay Ulusoy rol alacak. Diğer taraftan yayınlanacak Biz Bir Aileyiz filminin de başrolünde Çağatay Ulusoy yer alacak. Çağatay Ulusoy sevenleri filmin çekimlerinin ertelenmesiyle derin üzüntü yaşadı. Dört gözle beklenen filmin çekimlerini izlemek için Çağatay Ulusoy sevenleri bir süre daha bekleyecek. Magazinde yakışıklılığı ve yetenekli olmasıyla adından söz ettiren Ulusoy’u yeniden görmek için hayranları şimdiden çok heyecanlı.

ÇAĞATAY ULUSOY HAYRANLARINI ÜZEN HABER

32 yaşında olan Çağatay Ulusoy, yakışıklılığı ve yetenekli olmasıyla birçok hayrana sahip. Birçok dizi ve filmde rol alan Ulusoy, beyazperdeye en son 2017 yılında İçerde dizisiyle boy göstermişti. Dizide Sarp karakterini oynayan Çağatay Ulusoy, bir süredir gözükmediği televizyona geri dönüyor. İş hayatı oldukça yoğun geçmeye başlayan Ulusoy, Gaddar dizisinde başrol oyuncusu olarak yer alacak. Hayranları sevindiren dizinin yanında Çağatay Ulusoy, Biz Bir Aileyiz filminde de yer alacak. Biz Bir Aileyiz filminde de başrol koltuğuna oturmayı başaran Çağatay Ulusoy, yoğun olarak çalışmaya başladı. İş trafiğinin üzerine Çağatay Ulusoy’dan üzücü haber geldi. Biz Bir Aileyiz filminin çekimlerinin ertelenmesini duyan tüm hayranlar bir süre daha bekleyecekleri için sabırsız üzüntüye kapıldılar. Görünüşe göre Çağatay Ulusoy hayranları bir süre daha bekleyecekler.

ulusoy

ÇAĞATAY ULUSOY KOŞUŞTURUYOR

Şu sıralar setten sete koşuşturma içinde olan Ulusoy’un yakın zamanda Netflix üzerinden çıkacak olan Centilmen ve Kübra dizileri de var. Filmden dizilere koşturan Ulusoy, FOX TV’nin Gaddar dizisi için de vizyon önüne çıkacak. Öteki taraftan Terzi dizisi için çalışmalarını sürdüren Ulusoy’u, Biz Bir Aileyiz filminin başrolünde de göreceğiz. Ne yazık ki, iş yoğunluğuna sahip Ulusoy’un film çekimi ileri tarihe ertelendi.

ulusoy2

BİZ BİR AİLEYİZ FİLMİ BİR SÜRE ERTELENDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yayınladığı habere göre, projeleriyle gündeme gelen Çağatay Ulusoy’un Biz Bir Aileyiz filminde başrol olacağı gündeme oturmuştu. Filmin senaryosunu Deniz Akçay üstlenirken; yönetmenliği ise Ozan Açıktan üstlendi. Alınan son haberlere göre filmin çekimi iptal edildi.

Çağatay Ulusoy, Biz Bir Aileyiz filminde başrol oyuncusu olarak bankacıyı oynayacaktı. Filmin çekimleri ise yaz aylarına ertelenince Çağatay Ulusoy hayranları üzüntüye kapıldı. Alınan bilgilere göre, Ulusoy’un başrol oyuncusu olduğu Gaddar dizisinin çekimleri öne alınınca film çekimi ertelenme yoluna gitti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.