Bülent Ersoy'un eski eşiydi! Popstar Armağan artık bu işi yapıyor

Bülent Ersoy'un eski eşiydi! Popstar Armağan artık bu işi yapıyor

Popstar Armağan'ın son hali görenleri şok etti! Bakın ne iş yapıyor...

2000'li yılların başında Türkiye'yi sallayan Popstar yarışmasının parlak yıldızlarından biri olan Armağan Uzun, son haliyle sevenlerini şaşırttı. Uzun, yarışma sonrasında jüri üyesi Bülent Ersoy ile evlenmiş ve bir dönem müzik dünyasının gözde isimlerinden biri olmuştu. Ancak son zamanlarda Armağan Uzun'un değişen görüntüsü ve kariyer tercihleri dikkat çekiyor.

Ünlü sanatçı, yıllar içinde saçlarının beyazlamasıyla da tanınır hale geldi. Müziği geride bırakan Uzun, şimdilerde farklı bir alanda kariyer yapmaya odaklanmış durumda.

popstar armağan

Birkaç yıl önce Çeşme'de sahne aldığı lüks mekanlarla gündeme gelen Armağan Uzun, kendi kır düğünü konseptli mekanını açarak ticarete atılmıştı. Ancak son güncel bilgilere göre Uzun, İzmir Torbalı'da asansör işine girdiği biliniyor.

Armağan Uzun, Bülent Ersoy ile olan evliliği hakkında da ilginç açıklamalarda bulunmuştu. Boşandıktan sonra yaptığı açıklamada, "Bülent Ersoy, müzik hayatımın geleceğiyle ilgili vaatlerde bulunup evlenmeyi teklif etti. O an çaresizlikten teklifi kabul ettim" demişti.

Uzun'un müziği bırakarak yeni iş alanlarına yöneldiği bu dönemde, sevenleri ve hayranları merakla onun kariyerindeki yeni gelişmeleri bekliyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.