Ayrılığın eşiğinden dönen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yıldönümlerini kutladı!

Ayrılığın eşiğinden dönen Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yıldönümlerini kutladı!

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu, uzun süredir magazin gündeminin üst sıralarında yer alıyor. Ayrılık dedikodularına bulaşan ünlü çiftlerden bol bol öpücüklerle ortak anı paylaşımı geldi. Yıldönünlerini kutlayan ünlü çift, yaptıkları paylaşımla aşklarının güçlenerek devam edeceğinin sinyallerini verdi.

Kadir Doğulu'nun başka bir kadınla olan samimi görüntülerinin bir mekanda ortaya çıkmasıyla birlikte aldatma iddialarının ortaya atılması bir oldu. Neslihan Atagül bu iddiaları görmezden geldi. Atagül - Doğulu çiftinden sürpriz kutlama geldi. Yıldönümlerini kutlayan çiftin bol öpücüklü fotroğrafları sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Ünlü çiftin hayranları, fotoğraflara yorum yağdırdı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

BOL ÖPÜCÜKLÜ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI..

Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu, son zamanlarda özel hayatlarıyla ilgili çok konuşuluyor. Aldatılma iddialarını dinlemeyen Neslihan ve Kadir Doğulu çifti, evlilik yıldönümlerine özel paylaşımlar yaptı. Ünlü çiftin boğucu öpücüklerine takipçilerinden yorumlar yağdı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Evlilik yıldönümlerini kutlayan oyuncu ikilisi, ayrılık duyurusunu yaptıkları paylaşımlarla yalanladı ve aşklarının tüm hızıyla devam ettiğini söylemeye çalıştı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu

Paylaşımı gören hayranları duruma tepki gösterirken, bazı kullanıcılar da ikiliye sahip çıktı ve bazı kullanıcılar "Maşallah size" şeklinde yorumlar gönderdiler..

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.