Aşkından deliye dönen İrem Derici'den kötü haber

Aşkından deliye dönen İrem Derici'den kötü haber

İrem Derici ve Atakan Işıktutan aşkı sona erdi. İşte İrem Derici'nin açıklamaları...

Ünlü şarkıcı İrem Derici ve Survivor yarışmasının eski yarışmacısı Atakan Işıktutan, 8 ay boyunca devam eden tutkulu ilişkilerine son verdi. İkilinin ayrılığı, hayranlarını üzüntüye boğdu.

Sosyal medya hesaplarından romantik anlarını sık sık paylaşan çift, ilişkilerinin sona erdiğini resmi olarak duyurdu. İrem Derici, ayrılık haberini Instagram hesabından bir yazılı açıklama ile duyurdu. Açıklamada Derici, "Haberler girmeye başladı, biz baştan konuşalım da kimse komplo teorilerine girmesin. 8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan'la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı." ifadelerini kullandı.

irem derici ve atakan ışıktutan ayrıldı

Ayrılık kararının nedenini açıklayan İrem Derici, yoğun iş temposu nedeniyle birbirlerine yeterince vakit ayıramadıklarını ve bu durumun ilişkilerine zarar vermemek adına ayrılma kararı aldıklarını belirtti. Ancak Derici, Atakan Işıktutan'a olan sevgisini vurgulayarak, "Bana hiç yaşamadığım bir sevgi yaşattığın için sana çok teşekkür ederim, iyi gününde de kötü gününde de ilk arayacağın insan benim bunu unutma" dedi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile Survivor'dan tanıdığımız Atakan Işıktutan, 8 ay süren tutkulu bir ilişkilerini yoğun iş temposu nedeniyle sonlandırdı. İrem Derici'nin duygusal açıklamasıyla ayrılıklarını resmileştiren çift, sevenlerini üzdü. Ancak bu ayrılığın ardında, kariyerlerine odaklanma ve yorgunluk gibi nedenler olduğu anlaşılıyor. İkilinin her iki taraf için de en iyisini istedikleri açıklamalardan anlaşılıyor. İrem Derici ve Atakan Işıktutan'a, yeni başlangıçlarında başarılar dilerken, hayranları da bu ayrılığın ardından onları desteklemeye devam edecektir.

Ünlü çiftin ayrılığı, sevenlerini şaşırttı ve üzdü. Her iki tarafın da kariyerlerine odaklanmak istediği anlaşılıyor. İrem Derici ve Atakan Işıktutan'a ilişkilerinin sona ermesi nedeniyle en iyi dileklerimizi gönderiyoruz.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.