All Star'a çağırılmayan Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü

All Star'a çağırılmayan Batuhan Karacakaya, Acun Ilıcalı'ya ateş püskürdü

Survivor All Star için geri sayım başlarken başarılı oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor'da yarıştığı süre içerisinde konuşurken Ilıcalı'ya ateş püskürmesi dikkat çekti. Karacakaya adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Başarılı oyuncu Batuhan Karacakaya, Survivor'da yarıştığı süre zarfı içerisinde yer alırken annesinden özür dilemediğini belirtirken Karacakaya, Acun ağabey parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini zannederken kullandığı ifadeler üzerine polemik başladı.

SURVİVOR'A KATILMASAYDIM...

Survivor'a gitmeye karar vermesi hakkında açıklamalarda bulunan Batuhan Karacakaya, survivor benim çocukluğumdan beri eksik olduğu yer olduğunu ailecek izlediğimiz bir program olduğunu ve her zaman imrendiğini belirterek yarışmaya dahil olduğunu belirtti. Katılmasaydı içinde kalacağını belirtirken yarışmadan güzel şekilde ayrıldığını iyi ki katıldığının altını çizdi. Fakat yeni sezon için teklifinin sonuca bağlanmadığını belirtirken bazı şeylerin sonuca varılmadığını ailemle keyif alarak kendimin yarıştığım yerleri izleyemediğini istenmeyen olayların olduğunu açıkladı.

Batuhan karacakaya

MENAJERİYLE YOLLARINI AYIRDI

Survivor'da yaşadığı haksızlık karşısında annesinin paylaşımının tepki çektiğine karşılık açıklamalarda bulunan Karacakaya, Survivor hayatımda olumsuz etkiler bıraktı diyerek Survivor'a gitmemi istemeyen menajeri ile yollarını ayırdığını açıkladı. Eleme sonrasında takipçi kaybedersin sonra unutulursun ifadelerinin kullanılması üzerine elendikten sonra 500 bin kişi takip ettiğinin altını çizdi.

"ACUN AĞABEY PARASINI VERDİĞİ İÇİN HERKESE HER ŞEYİ SÖYLEYEBİLECEĞİNİ ZANNEDİYOR"

Karacakaya, annesinin yaptığı paylaşım karşısında Acun Ilıcalı hakkında ateş püskürdü. Oğluna haksızlık yapıldığını belirten anneye yüklenilirken Acun abi devamında bizim olmadığımız ortamda yayında ''Annesi yediremedi, Batuhan zaten şampiyon olmayacaktı. Oy almadı ki, şampiyon olma ihtimali yoktu' ifadelerini kullandı.

Yarışmaya para için gidene saygısını olduğunu belirten Karacakaya, kendisi için para, şan, şöhretin ön planda olacağını ve zaten Aşk-ı Memnu'da ötrü dünya genelinde tanınır olduğunun altını çizdi. Yarışmalara sakat haliyle devam ettiğini parmağı kırık olduğunu söyleyen Karacakaya, Acun abi parasını verdiği için herkese her şeyi söyleyebileceğini düşünüyor. Söylüyor da... Orada emeklerinden ötürü parasını aldığına vurgu yaptı. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.