Acun Ilıcalı Survivor'ın eski yarışmacısına ateş püskürdü: Nankör, kansız!

Acun Ilıcalı Survivor'ın eski yarışmacısına ateş püskürdü: Nankör, kansız!

Tv8’in en çok izlenen yarışma programı olan Survivor için yeni kadro şekillenmeye başladı. Programın başlamasına az bir süre kala Acun Ilıcalı Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk oldu ve öyle bir itirafta bulundu ki duyanlar şok olacak. İşte detaylar…

Survivor 2024’ün başlamasına az bir zaman kala Acun Ilıcalıdan itiraf niteliğinde açıklamalar geldi. Detaylar haberimizde…

banka

ACUN ILICALI "SURVİVOR’A KEŞKE ALMASAYDIM" DEDİĞİ İSMİ AÇIKLADI! "NANKÖR İNSAN, KANSIZ İNSAN SEVMEM"

Ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Nur Tuğba Namlı'nın YouTube kanalına konuk oldu. Etkileyici açıklamalar yapan Ilıcalı, "Survivor’a keşke almasaydım" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Ünlü isim açıklamasında sert ifadeler kullandı.

Özel ve profesyonel hayatıyla adından söz ettiren Acun Ilıcalı, katıldığı bir programda sert açıklamalarda bulundu. Nur Tuğba Namlı'nın Youtube programına konuk olan Ilıcalı, "Survivor'da rol almasaydım dediğiniz biri var mı??" sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

"ÇOCUĞU BİZ ÜNLÜ YAPTIK"

“Var, birkaç kansız çıktı." sözlerini kullanan Ilıcalı, açıklamasında şunları söyledi: Çocuğu biz ünlü yaptık, bizim sayemizde dizide oynuyor. Survivor’ı soruyorlar Survivor’ı bana sormayın` diyor. Ben de aradım 'Kardeşim meraktan soruyorum, sen nasıl ünlü oldun?' dedim. 'Ben çıktıktan sonra seyrettim bölümleri bana yanlış olmuş.' dedi. 'Çıktıktan sonra bizde bir program da yaptın' dedim." ifadelerini kullandı.

"NANKÖR İNSAN, KANSIZ ADAM SEVMEM" ,

Ilıcalı daha sonra şunları söyledi: “Ben nankör, kansız insanlardan hoşlanmam. Kimseden bana teşekkür etmesini istemiyorum. Dokunduğum çoğu insan güzel şeyler söylüyor. İnsanlar bana bakışlarıyla bunu gösteriyor ama nankörlüğe tahammülüm yok. Sözlerini kullandı.

Sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın bahsettiği adayın Serkay Tütüncü olduğu yönünde yorumlar yapıldı. Tütüncü yarışmanın ardından televizyon dizilerinde oyunculuğa başladı.

Serkay Tütüncü, daha önce "Survivor izlemek için hala vaktiniz var mı?" sorusuna "Gitmeden önce de gittikten sonra da izlemedim" yanıtını vermişti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.