31 Mart 23:59'a kadar işlem yapana 750 TL iade! Bankadan duyuruldu

31 Mart 23:59'a kadar işlem yapana 750 TL iade! Bankadan duyuruldu

Bankaların kampanyaları sürüyor! Bu tarihe kadar işlem yapanlara 750 TL iade yapılacak! Tüm detaylar haberimizde.

Banka müşterilerinin yüzünü güldürecek gelişme! 31 Mart'a kadar 750 TL ödeme yapılacak! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAKANLIKTAN 750 TL PARA İADESİ

Ziraat Bankası tarafından yapılan son duyuruya göre Bankkart ile anlaşmalı market, bakkal, kasap, manav ve şarküteri işyerlerinde tek seferde yapılan 750 TL ve üstü her alışveriş için 75 TL, toplam 750 TL Bankkart Lira ödemesi yapılacak. Kampanya 6 Mart ile 14 Nisan tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan faydalanmak için katılımlar mobil uygulama, internet bankacılığı üzerinden ya da 4757 numarasına RAMAZAN yazıp göndererek sağlanabilecek.

ziraat bankası 750 tl kampanyası

 Kampanyadan faydalanabilmek için alışveriş öncesinde katılım sağlanması gerekiyor. Kampanya katılımı sağlayan müşteriler 750 TL ve üstü her alışverişlerinde toplam 75 TL Bankkart Lira, toplam 750 TL Bankkart Lira ödül kazanacak. Kampanya yalnızca Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde geçerli olacak, internet alışverişleri kampanyaya dahil edilmeyecek. Bir müşteri kampanyadan en fazla 750 TL Bankkart Lira kazanabilecek. Kampanyadan faydalanmak için son tarih 14 Nisan olacak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.