Ziraat Bankası'nda hesabı olanlara 1000 TL iade! Az önce SMS'le duyuruldu

Ziraat Bankası'nda hesabı olanlara 1000 TL iade! Az önce SMS'le duyuruldu

Ziraat Bankası müjdeli haberi verdi! Ziraat müşterisi iseniz bu haber sizin için! Detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası'nın kampanyası milyonlarca kişinin ilgisini çekerken, banka müşteri memnuniyetini sağlamak için düzenli olarak kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

ZİRAAT BANKASI'NDAN MÜŞTERİLERİNE MÜJDE

Ziraat Bank kart sahiplerine müjde verildi. Ziraat Bankası, tüm müşterilerini memnun edecek bir kampanyanın duyurusunu yaparken, kampanya şartlarını yerine getirmeleri halinde başvuran vatandaşlara bin lira yardımda bulunacağını da duyurdu. Ziraat Bankası'nın kampanyası milyonlarca kişinin ilgisini çekerken, banka müşteri memnuniyetini sağlamak için düzenli olarak kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Ziraat Bankası her ay müşterilerine yönelik çeşitli kampanyalar duyurmaya devam ederken, milyonlarca insanı etkileyecek bir kampanya duyurusu öne çıktı.

Ziraat Bankası Müşterilerine Müjde

Ziraat Bankası müşterilerine özel promosyon kapsamında vatandaşlara bin lira verileceği belirtilirken, bu kampanyanın Ziraat Bankası banka kartı sahiplerine de verileceği söylendi. Ziraat Bankası'nın son açıklamasına göre, beyaz eşya ve elektronik ürün alımlarında 1.000 TL Bankkart Lirası ödeme yapılacak. Kampanya kapsamında müşterilerin memnun edilmesi amacıyla bankanın resmi web sitesinde detaylı bilgiler müşterilere sunulacak. Bankkart'la kullanarak tek seferde yapılan 5.000 lira ve üstü alışverişler için 250 lira, 20.000 lira ve üzeri alışverişler için bin lira Bankkart Lira hediyesi verilecek. Kampanya 1 Mart-31 Mart tarihleri arasında geçelidir.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.