WhatsApp'tan kullanıcıları memnun edecek 2 yeni özellik!

WhatsApp'tan kullanıcıları memnun edecek 2 yeni özellik!

Kullanımı kolaylaşan WhatsApp'a iki yeni özellik daha eklendi. Söz konusu özelliklere ilişkin ilk fotoğraflar da geldi.

Sosyal medya şirketleri arasındaki rekabet çok şiddetli. Bir yandan söz konusu rekabet mesajlaşma uygulamaları içinde de var.

Telegram, Signal ve diğer uygulamalar tamamen yeni özellikler sunarak kullanıcıların ilgisini çekmeye çalışıyor. Ancak bu alanın liderlerinden WhatsApp, kimsenin zirveye çıkmasına izin vermiyor. Şirket her gün yeni özellikleri test ediyor ve bu sefer iki yeni özellik üzerinde yoğun bir şekilde çalışıyor.

WHATSAPP’I KULLANMAK BUNDAN SONRA DAHA KEYİFLİ

WhatsApp'tan kullanıcıları memnun edecek 2 yeni özellik!

WhatsApp beta 2.23.10.6'da gelen ilk özellik Filtreler. Bu araç, Sohbetler sekmesinde bulunur ve okunmamış yazışmaları, kişisel görüşmeleri ve iş sohbetlerini birbirinden ayrı görüntülemenize olanak tanır.

Diğer bir özelliğin ise WhatsApp Webb ile kolaylıkla eşleştirme olduğu öğrenildi. Söz konusu yeniliğin ise WhatsApp beta 2.23.14.18'in bir parçası olduğu belirtildi.

Önceden, kullanıcıların hesaplarını WhatsApp Web'e bağlarken akıllı telefonlarından benzersiz QR kodunu aramaları gerekiyordu. Bunun yerine sadece telefon numaranızı ve 8 haneli benzersiz bir kodu girmeniz yeterli olacaktır. Özellikle "kamera ile alakadar olmamak daha iyi" diyen kullanıcılar için büyük bir gönül rahatlığı getiren bir yenilik olduğu söylenebilir.

Wabetainfo'ya göre her iki yenilik de şu anda test aşamasında. Ancak, gelecekteki güncellemeler yavaş yavaş dünyaya yayınlayacak.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.