TikTok güvenliği genç kadrosuyla artırıyor

TikTok güvenliği genç kadrosuyla artırıyor

TikTok, genç yaştaki kullanıcılarının güvenliğini ön planda tutarak platform deneyimini iyileştirmek için önemli bir adım attı. Dünya çapında 15 gençten oluşan bir danışma kurulu, TikTok'un güvenliği ve kullanıcıların korunması konusunda kritik tavsiyeler sunacak. İşte detaylar...

TikTok, kullanıcılarının güvenliğini ve deneyimini artırmak amacıyla bir adım daha attı. Platform, uygulamanın geliştirilmesi ve güvenlik açısından daha kullanışlı hale gelmesine yönelik tavsiyeler sunacak 15 gençten oluşan bir konsey kurdu.

Dünyanın dört bir yanından seçilen bu Gençlik Konseyi, Aralık ayından bu yana iki kez toplandı ve TikTok'un CEO'su Shou Chew'un da katılımıyla önemli görüşmeler gerçekleştirildi. Bu toplantılarda, platformun güvenliği ve kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesine yönelik çeşitli öneriler üzerinde çalışıldı.


TİKTOK PLATFORMUN GÜVENLİĞİNİ ARTIRIYOR!yılında platformun genç kullanıcılar için güvenli ve erişilebilir bir alan haline gelmesi için gençlerin katılımına odaklanacağını duyurdu. Şirketin en son toplantısında, Şubat ayında gerçekleşen bir etkinlikte, konsey, genç TikTok kullanıcıları için çev

TikTok, 2024 yılında platformun genç kullanıcılar için güvenli ve erişilebilir bir alan haline gelmesi için gençlerin katılımına odaklanacağını duyurdu. Şirketin en son toplantısında, Şubat ayında gerçekleşen bir etkinlikte, konsey, genç TikTok kullanıcıları için çevrimiçi bir yardım merkezi olan "Gençlik Portalı"nın yeniden tasarımını ele aldı.

Sosyal medya platformları, özellikle genç kullanıcıların çevrimiçi güvenliği konusunda artan baskılarla karşı karşıya. Geçen yıl yasalaşan Çevrimiçi Güvenlik Yasası, firmaların platformlarında ortaya çıkan çevrimiçi zararlardan korunması gerektiğini vurguluyor. Bu yasa ihlal eden şirketlere ciddi para cezaları veriliyor.

"Gençlik Konseyi"nin önerileri, TikTok'un genç kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve endişelerine daha etkili bir şekilde yanıt verebilmesini sağlamak için kritik öneme sahip olacak. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.