Apple, bu modelini artık üretmeyecek

Apple, bu modelini artık üretmeyecek

Apple yeni model tanıtımına hazırlanırken bu model için kötü haber geldi! Üretimi duruyor! Tüm detaylar haberimizde.

Apple iPhone 15 modelin tanıtımı kullanıcılar tarafından heyecanla beklenirken bu model için kötü haber geldi. Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BU MODELİN ÜRETİMİ DURUYOR

Apple 2020 senesinde iPhone 12 mini ve 2021 senesinde iPhone 13 mini modellerini kullanıcılarla buluşturdu. Üç sene geçen zaman sonrasında mini model üretimlerinin duracağı öğrneildi. Yapılan haberlere göre bu modellerin stokları azalmaya başladı ve ABD'de yer alan online mağazalarda bazı modellerin 2-3 hafta, bazı modellerin 6-8 hafta içinde nakliye süresi olduğu söyleniyor. 

iphone 13 mini üretimi duruyor

Salı günü yapılacak olan Wonderlust etkinliğiyle birlikte iPhone 15 model tanıtımı yapılacak ve iddialara göre iPhone 13 mini üretiminin de durduğu bu etkinlikle beraber söylenecek. Geçtiğimiz sene marka iPhone 14 model için mini üretimi yapmadı ve 13 mini modellerin fiyatlarını daha düşük tuttu. Ancak iPhone 15 modellerde de mini olmayacağı konuşuluyor. IPhone 15 modelin 6.7 inç, Plus modelin 6.1 inç, Pro modelin 6.7 inç olması bekleniyor. Konuların kesinliği Salı günü yapılacak etkinlikte belli olacak. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.