Zincir market bu kez mide bulandırdı! Kontrol etmeden sakın almayın: Tek tek tespit edildi

Zincir market bu kez mide bulandırdı! Kontrol etmeden sakın almayın: Tek tek tespit edildi

O şehirde yapılan denetimde BİM marketinde son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünleri tespit edildi! O belediyenin zabıta müdürlüğü ekipleri, tüketicilerin sağlığını korumak adına sıkı bir mücadele veriyor. Detaylar haberimizde...

Kırıkkale'de bir BİM marketinde yapılan denetimde, son kullanma tarihi geçmiş gıda ürünleri raflarda tespit edildi. 

25 ADET TARİHİ GEÇMİŞ GIDA BELİRLENDİ

1

Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, tüketicilerin sağlığını koruma amacıyla gerçekleştirdiği rutin kontrollerde 25 adet gıda ürününün son kullanma tarihinin geçtiğini belirledi. Hızla harekete geçen zabıta ekipleri, söz konusu ürünlere el koydu ve raflardan kaldırdı.

Zabıta ekipleri, tüketici sağlığını tehdit edebilecek herhangi bir duruma karşı duyarlılıkla çalışmalarını sürdürüyor. Halkın güvenli ve sağlıklı alışveriş yapabilmesi için denetimleri titizlikle gerçekleştiren ekipler, son kullanma tarihi geçmiş ve bozulmuş ürünlere izin vermiyor.

Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nün özverili çalışmaları, tüketicilerin haklarını koruma ve güvenilir gıda tüketimini temin etme açısından büyük önem taşıyor. Sağlık ve güvenlik odaklı denetimlerle marketlerdeki ürünlerin güncel ve tüketilebilir olması sağlanarak halkın sağlığı korunmaya çalışılıyor. Tüketici sağlığı ve güvenliği için yapılan bu tür denetimler, alışveriş deneyimini olumlu yönde etkilemeye devam ediyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.