Veterinerden skandal hareket: Vefat eden kedisinin yerine yenisini teklif etti!

Veterinerden skandal hareket: Vefat eden kedisinin yerine yenisini teklif etti!

Veterinere kedisi için giden vatandaş teklif karşısında şoke oldu! Yenisini vereyim lafı kızdırdı! Tüm detaylar haberimizde.

Kedisinin tedavisi için gittiği veterinerde ilginç olaylarla karşılaşan vatandaş yaşadıklarını anlattı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

VETERİNERDEN ŞOKE EDEN TEKLİF

Gurbet Altıparmak isimli vatandaş kedisini Bakırköy ilçesinde yer alan bir veterinere götürdü. İhmal yaşadığını dile getiren vatandaş yedi aylık olan kedisinin tedavi gördükten sonra kısa süre içinde hayatını kaybettiğini, kedisinin bedeninin tıbbi atık şeklinde değerlendirildiğini ve kendisine verilmediğini söyleyen Altıparmak polis eşliğinde kedisinin cenazesini aldı. Veteriner hekimin kendisine üç gün içinde kedi getireceğini ve daha iyilerine layıksın dediğini dile getiren Gurbet Altıparmak Zeus isimli kedisinin hayatını kaybettikten sonra tıbbi atık olarak adlandırıldığını söyledi. Altıparmak kedisine otopsi yapılması için Cerrahpaşa'ya başvuru yaptı ve klinikte yaşadıklarını şu sözlerle anlattı; 'Kedimin ayağına platin taktılar. 10 gün yoğun bakımda yatırdılar, iyileşti. Daha sonra veterinere götürdüm ve platinin çıkacağını söylediler. 16:00 civarlarında ameliyata girdi, ben kısırlaştırılma yapılmasını da istediğim için bilgi almak istedim. Ameliyat sırasında yapabiliriz dediler, 

sağlıklı götürdüğü kedisinin ölüsünü aldı

1 yaşına gelmesi gerekmiyor mu diye sordum sorun olmayacağını söylediler. Ameliyat toplam 1 saat sürdü. Taburcu ettiler ve kendine gelememişti. Antibiyotik iğne verildi. Eve gittik, kan kusmaya başladı. Yüzü şişti. Bu durumu veterinere ilettim, pansuman yapılması için tekrar gittim. Pansuman yapılması için bayıltılması gerekiyormuş, kabul etmedim kaldıramayacağını söyledim. Solunum sıkıntısı yaşıyordu. Yoğun bakıma alıp hava verdiler. Orası 00:00 saatinde kapandığı için o saatte almamı istediler. Bana videolarını atıyorlardı ama can çekiştiğini anladım. 23:00 sularında arayıp sakinleştirmeye çalıştılar. Ben gittiğim zaman pişkin pişkin bana yeni kedi vereceklerini söyleyip adını da Thor koyarsın dediler. Kedimin cenazesini almak istediğimde vermediler. Tıbbi atık olarak değerlendirildiğini söylediler, kabul etmedim. Hakları olmadığını söyledim. Bu işi 15 senedir yaptığını söyledi. Benim içim acıyor, oraya kimsenin gitmesini istemiyorum. Onlara söyledim, ihmal varsa söyleyin ki içim rahatlasın şikayetçi olmayacağım dedim. Salak yerine koymayın beni dedim. Ben kedimi sağlam götürdüm ölüsünü aldım. İlk ameliyatı olduğu zaman 27 bin TL, sonraki işlemler için 11 bin TL ödeme yaptım. Ben üç gün içinde yeni kedi istemiyorum, kendi kedimi istiyordum. Sabah saatlerinde polis eşliğinde gidince mecburen vermek zorunda kaldılar. Cerrahpaşa'ya getirdim, otopsi uygulanacak. Kılıf uyduracaklardı ve kedimi vermeyeceklerdi.' Veteriner hekim ise konu ile ilgili konuşmak istemediğini söyledi. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.