Türkiye Kupası'nda yeni dönem: TFF Başkanı açıkladı

Türkiye Kupası'nda yeni dönem: TFF Başkanı açıkladı

Türkiye Kupası'nda yeni dönem başlıyor! TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıkladı. İşte detaylar.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, Ziraat Kupası 5. tur maçı öncesi konuştu. Büyükekşi, Türkiye Kupası'na yeni bir sistem getireceklerini ve bu sistemi kısa süre içinde duyuracaklarını söyledi.

fur-tbol

Ziraat Kupası 5. tur kura çekiminde konuşan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, kupa formatının değişeceğinin sinyalini verdi. Büyükekşi konuşmasında şunları söyledi: "Futbolun değerinin artması için çalışıyoruz. Kupa bizim en değerli formlarımızdan biri. Çok özel bir kupadan bahsediyoruz. Burada tutkunun, coşkunun ve gerçek futbol ruhunun gösterilmesini istiyoruz. Rekabetçi ve heyecanlı bir oyun oynandı. 32. takımda başarılı olmak istiyorum. Süper Lig ve Türkiye Kupası sistemiyle ilgili yeni bir araştırma yapıyoruz. Kesim yöntemini de değiştireceğiz. Neredeyse bitti. Yeni cam sistemini en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

Geçen sezon Süper Lig'i kazanan Galatasaray ile Türkiye Ziraat Kupası'nı kazanan Fenerbahçe'nin, 29 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşacağını hatırlatan Başkan Büyükekşi, şunları söyledi: Spor Süper Kupa En büyük derbi maçlarından biri olarak kabul edilen Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki maç dünyayı dolaşacak. Cumhuriyetimizin 100. yılı olacak. Doğum günümüzü yurt dışından tüm dünyaya duyuracağız. "Türkiye'yi seven ülkelere neşemizi ulaştıracağız.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.