Turgut Altınok, anket sonuçlarıyla ilgili ilk kez konuştu

Turgut Altınok, anket sonuçlarıyla ilgili ilk kez konuştu

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Sincan'daki seçim çalışmalarında önemli açıklamalarda bulundu. 57 mahalle muhtarı ve 100 STK temsilcisiyle toplantı yapan Altınok, sahte anketlerle ilgili çarpıcı ifadelerle kamuoyunu bilgilendirdi.

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Ankara'nın Sincan ilçesinde seçim çalışmalarına başlarken, sahte anketlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Altınok, 57 mahalle muhtarı ve 100 sivil toplum kuruluşu temsilcisiyle gerçekleştirdiği bir toplantıda, sahte anketlerin hiçbir doğruluğu olmadığını vurgulayarak, benzer anketlerin Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de yapıldığını ifade etti.

Sincan Kültür Evi'nde gerçekleşen buluşmada konuşan Turgut Altınok, sosyal medyadan sahte paylaşımlar yapmadıklarını belirtti ve "Altınok sokağın adamı, Altınok halkın adamı" dedi. Bu sözleriyle, seçim kampanyasını toplumun içinde ve doğrudan halkla etkileşim içinde yürüten bir profil çizdi. Altınok, fildişi kulelerinden seyreden bir siyasetçi olmadığını vurgulayarak, doğrudan insanlarla iç içe bir yaklaşım benimsemiş olduklarını ifade etti.

Turgut Altınok

Altınok, önceki seçimlerde benzer sahte anketlerin yapıldığını hatırlatarak, Ankara'nın 5 yıllık bir kaybı olduğunu dile getirdi. Göreve geldiğinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğini belirten Altınok, sahte anketlere karşı dikkatli olunması gerektiğini vurgulayarak, Sincan'da yapılan bir anketin yüzde 75 oranında doğru sonuç verdiğine dikkat çekti.

Bu açıklamalarla, Turgut Altınok'un seçim kampanyası stratejisinin bir parçası olarak, toplumla doğrudan iletişim kurma ve sahte bilgilerle mücadele etme konusunda kararlı bir duruş sergilediği görülmekte. Ankara seçimlerine dair bu türden açıklamaların, seçmen nezdinde güven oluşturma amacına hizmet ettiği düşünülebilir.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.