Trabzonspor'dan Icardi'ye rakip çıktı: 'Ondan daha yetenekliyim'

Trabzonspor'dan Icardi'ye rakip çıktı: 'Ondan daha yetenekliyim'

Trabzonspor efsanelerinden olan Fatih Tekke açıklamalarıyla gündeme geldi. Futbolculuk döneminde Mauro Icardi'den daha yetenekli olduğunu açıkladı. İşte tüm detaylar...

Fatih Tekke, Kuzey Ekspres gazetesine açıklamalarda bulundu. En son İstanbulspor’da teknik direktörlük görevinden ayrılan Tekke, Trabzonspor hayaline, kariyer planına ve Türk futboluna dair samimi açıklamalarda bulunurken Mauro Icardi'nin hakkında söyledikleri kafaları karıştırdı.

fatih tekke

1996 yılında kadroda Fatih Tekke hoca olsaydı şampiyon olunacağını savundu. Şenol Güneş'in yanı sıra topu rakibe vermeyeceğiz hiç. 90 dakika bizde top olurken Metin abiye ayıp olmaması üzerine kalecinin gerekli olduğunu belirterek kaleci alacağını belirtti. Stoper ve sağbek alabilirken o takım için alternatif yedek kulübesi hepsi Milli takım düzeyinde yer almaktadır.

Bordo mavili takımın bu sezon Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geçmeyeceğini belirten Tekke, Icardi için şaşırtan açıklamalarda bulundu. Kendini Icardi'den yetenekli olduğunu söyleyen Tekke, Galatasaraylılar kızacak ama gerçeğin bu olduğunun altını çizdi. 

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.