Tokat'ta 5 askerin yaralandığı patlamanın arkasında yasak aşk çıktı

Tokat'ta 5 askerin yaralandığı patlamanın arkasında yasak aşk çıktı

Tokat’ta bağ evinde yaşanan patlama hakkında kan donduran detaylar bulunuyor. Yeni detaylar arasında yasak ilişki ihtimali üzerinde de duruluyor. Peki patlamanın asıl nedeni ne?

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir bağ evinin bahçesinde meydana gelen patlama sonucu 7 kişi yaralanmıştı. Yaralananlardan 5'i jandarma personeliydi. Patlamanın ardından Samsun'da gözaltına alınan iki şüpheli Erbaa'ya getirildi.

Yasak İlişki Şüphesi Var

Yaralılar arasında uzuv kaybı yaşayanlar olduğu belirtildi. Soruşturma sürerken yeni bilgiler ortaya çıktı. Şüphelilerden S.C.K. ile İ.G.'nin eşi arasında yasak bir ilişki olduğu ve bu durumun düşmanlığa yol açarak patlamaya sebep olduğu ihtimali değerlendiriliyor.

Tokat'ta 5 askerin yaralandığı patlamanın arkasında yasak aşk çıktı

Dün gece saat 21.00 sularında Karayaka beldesinde bir olay yaşandı. A.K. (63) ve oğlu S.C.K. (29) bağ evlerine zorla girilmeye çalışıldığını ve bahçelerinde yabancı bir sandık bulunduğunu fark ederek jandarmayı aradılar. Jandarma ekipleri olay yerine intikal ederken sandık büyük bir gürültüyle patladı. Sandığın piknik tüpüne bağlı el yapımı bir patlayıcı içerdiği tahmin ediliyor.

Patlama sonucu A.K. S.C.K. ve 5 asker yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans itfaiye jandarma ve polis ekipleri gönderildi. Yaralılar önce Erbaa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalelerin ardından 3 yaralı jandarma ve 2 sivil Tokat'taki hastanelere transfer edildi. Erbaa Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 2 jandarmanın sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Tokat'a nakledilen yaralılarda ise uzuv kaybı olduğu ve tedavilerinin devam ettiği bildirildi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.