THY uçuş ekibine New York'ta hırsızlık şoku! Pasaportları çalındı..

THY uçuş ekibine New York'ta hırsızlık şoku! Pasaportları çalındı..

İstanbul'dan New York'a gitmekte olan Türk Hava Yolları ekibi kaldığı otelde soyuldular. Kimliği belirsiz bir kişi veya kişiler ekibin binasına girdi ve pasaportlarını çaldı.

İstanbul'dan New York'a gitmekte olan Türk Hava Yolları ekibinin ABD'nin New York eyaletinde kaldıkları otelde soyuldular. İki hafta önce gerçekleşen olayda hırsızların yalnızca pasaportları ve uçuş belgelerini çaldığı görüldü.

İstanbul-New York seferinin ardından şehre varan ekip, anlaşmalı bir otele yerleşti. Pilotlar ve uçuş görevlileri bir süre dinlendikten sonra dışarı çıktı. Döndüklerinde, odaya zorla girildiği ve pasaport, uçuş lisanslarıyla ilgili her türlü belgenin çalındığı fark edildi. Hemen otel yönetimine haber verildi.

THY uçuş ekibine New York'ta hırsızlık şoku! Pasaportları çalındı

New York polisi, THY ekibinin şikayeti üzerine işlem başlatırken ekibe "İltica başvurusu için mi pasaport ve belgelerinizi yok ettiniz?" şeklinde bir sorı yöneltti. Yapılan incelemelerde hiçbir para veya başka değerli eşyanın çalınmadığı anlaşıldı.Kapıda ciddi bir zorlamanın olmadığı belirlenirken otelde yaşanan hırsızlıkla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

Türkiye Cumhuriyeti New York Başkonsolosluğu ise, pasaportları çalınan ekibin iadesi için gerekli belgeleri hazırladı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.