Sergen Yalçın, Beşiktaş'la ilgili çok net konuştu

Sergen Yalçın, Beşiktaş'la ilgili çok net konuştu

Antalyaspor, Sergen Yalçın ile anlaşma imzaladı. Kamera karşısına çıkan Sergen Yalçın, Beşiktaş sorusuna yanıt vererek dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, teknik direktör Sergen Yalçın ile sözleşme imzaladı. Sergen Yalçın'ın Beşiktaş'ın sorusuna verdiği yanıt büyük ilgi gördü.

araba

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, Antalyaspor'la başarılı olacağına inandığını belirterek, "Hedefimiz takımı bir an önce zirveye taşımak" dedi. Yalçın, Beşiktaş'ın sözleşmesinde herhangi bir madde bulunmadığını iddia ederek, "Sözleşmelerimde hiçbir zaman bu tür maddelere yer vermedim" dedi.

Antalyaspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın için Döşemealtı ilçesi Atilla Vehbi Konuk bölgesinde imza töreni düzenledi. Etkinlikte Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sergen Yalçın'ın dünyanın en değerli teknik direktörlerinden biri olduğunu kaydetti: "Bu sene lig şampiyonunun 3. takım olacağını düşünüyorum. İnşallah Sergen hocamızla birlikte başarı hedeflerimiz için birlikte çalışacağız. Bu sezon sonuna kadar teknik direktöre ve gelişmeler için sezon sonunda ne olacağına göre süreci takip edeceğiz. Hedeflerimiz her zaman başarıdır. Geçiş çalışmaları için antrenöre süre vermeliyiz. Başarı için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçişler üzerinde çalıştık, hocamıza yeni seçimler yapması için zaman vermemiz lazım. Antalya başarı istiyor, Antalyaspor'un grafikleri olmalı. Taraftarlarımız bundan sonra daha heyecanlı maçlar izleyecek." dedi.

Sergen Yalçın, takım olarak Antalya'da olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Uzun süredir ekip olarak takıma antrenman yapmadıklarını kaydeden Yalçın, şöyle konuştu: "Antalya bizim şansımızdı, Başkanımız aradığında çok heyecanlandık, onları birbirini tamamlayan bir ikili olarak gördük. Başarıya ulaştık, çok istekli ve başarılı olduğumuza inanarak doğru seçim, her iki takıma da başarılar, oyuncuları yakından tanıyorum. Kolay maç yoktur, lig maçlarının hepsi zordur. İyi hazırlanarak iyi başlamak istiyoruz. Amacımız takımı bir an önce üst sıralara taşımak. İyi bir kadromuz var. Yeni geldik, 1-2 maç oynayıp transfer durumunu kontrol edeceğiz. Bir şey eksikse düzelteceğiz. Adam Buksa çok iyi bir oyuncu. Zaten takip ettiğimiz bir oyuncu ve Antalyaspor'a geldiğinde çok şaşırmıştım. "Burada da iyi oynuyor" dedi.

sergen

'SÖZLEŞMEDE BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ BİR MADDE YOK'

'Sözleşmenizde Beşiktaş'ın teklif yapması halinde basının ayrılabileceğine dair bir madde var mı?' sorusuna yanıt olarak, "Sözleşmemde böyle bir madde yok" dedi. Sözleşmelerime hiçbir zaman bu tür maddeler koymadım. Bu tür şeylerin pek sağlıklı olmadığını düşünüyorum. Sonuçta biz Antalyaspor'a aşkla, arzuyla, inançla geldik. Mayıs ayına kadar sözleşmemiz var. En azından bu aşamayı hızlı bir şekilde atlatalım diye böyle bir anlaşma yaptık' sözleriyle bitirdi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.