Şarkıcılıktan Siyasete! Hakan Peker, belediye başkanlığına adaylığını koyuyor

Şarkıcılıktan Siyasete! Hakan Peker, belediye başkanlığına adaylığını koyuyor

90'lar popunun en önemli isimlerinden birisi olan Hakan Peker, siyasete atılma kararı aldı. Ünlü şarkıcı, hangi partiden aday olduğuna ilişkin bir açıklama yaptı.

Hakan Peker uzun zaman önce şarkıcılık kariyerini sonlandırarak siyasete yöneldi. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde siyasete girme kararı alan Peker, Karabük'ün Safranbolu ilçesi belediye başkanlığına aday olacağını duyurdu.

"Yılda 10 kez oraya giderim."

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Peker, açıklamasında annesinin aslında Karabük'ün Eflanili ilçesinden olduğunu belirterek Safranbolu'ya yılda en az 10 kez gittiği söyledi.

"Olması gereken yerde olduğunu düşünmüyorum."

Hakan Peker, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ben bu bölgenin çocuğuyum ve bu havayı soluyorum. Orada birçok arkadaşım bulunuyor. Safranbolu Dünya Mirası Şehri ama olması gereken yerde olduğunu düşünmüyorum."

Hakan Peker, belediye başkanlığına adaylığını koyuyor

"30 ila 40 milyon turist getirebiliriz."

Hakan Peker, konuşmasının devamında Safranbolu'ya 30 ila 40 milyon turistin gelebileceğini belirterek, ilçenin kültür-sanat açısından daha iyi bir yere taşınabileceğini anlattı.

Hangi partiden belediye başkanı adayı olacak?

Ünlü şarkıcı Hakan Peker, hangi siyasi partiden adaylığını koyacağına dair dikkat çekici bir açıklama yaptı. Peker, açıklamasında "Şu anda herhangi bir siyasi partiyle görüşmüyoruz. Küçük toplantılar oluyor ama bu toplantıları doğrudan ben yönetmeyeceğim, onlara yakınım, arkadaşlarım işin içinde. İlgileniyorum.

Şu anda taraflarla bir toplantı yapmak için çok erken. Belki gidip bir siyasi partiye oy verebilirsiniz ya da bir partiye üye olmasanız bile bağımsız olarak oy kullanabilirsiniz. Ama ne olursa olsun bir sonraki yerel seçimlere aday olacağız." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.