Sacha Boey'in ayrılık acısı dinmeden bir veda daha

Sacha Boey'in ayrılık acısı dinmeden bir veda daha

Galatasaray, transfer piyasasında adından sıkça söz ettiren Sacha Boey'un rekor transferi sonrasında bir ayrılık daha yaşamaya hazırlanıyor. Sezon başında büyük umutlarla kiralanan yetenekli futbolcu, İtalyan ekibiyle anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, transferi onaylasa da ödedikleri kiralama ücretinin bir kısmını geri almanın peşinde.

Geri Sayım Başladı: Galatasaray'da Bir Yıldız Daha Kayıp! Transfer Pazarlıkları ve Ödenen Bedelin Peşindeki Savaş

Galatasaray'da transfer hareketliliği devam ediyor, ve bu seferki ayrılık Roma'nın kapılarına dayandı. Sacha Boey'un rekor transferinden sonra, sarı-kırmızılılar bir başka önemli ismi kaybetme hazırlığında. İlk başta büyük umutlarla sezon başında kiralanan yıldız futbolcu, İtalya'nın dev ekibiyle anlaşma sağladı. Galatasaray yönetimi, transferi onaylamış olsa da, özellikle kiralama için ödenen miktarın bir kısmını geri alma peşinde.

29 Ocak 2024 tarihindeki güncellemeye göre, RB Leipzig'ten kiralanan İspanyol yıldız Angelino, İtalya Serie A takımıyla anlaşmaya vardı. Ancak, sarı-kırmızılılar, sezonun yarısında ödenen 1,5 milyon Euro'luk kiralama ücretinden bir miktarı geri almak amacıyla RB Leipzig ile pazarlık masasına oturdu. Galatasaray'ın, Alman ekibiyle 750 bin Euro geri alım konusunda anlaşmaya yaklaştığı bildiriliyor.

Gözler, transferin detaylarındaki bu pürüzün nasıl çözüleceğinde ve Galatasaray'ın gelecekteki hamlelerinde. Sacha Boey'un ardından bir diğer yıldızın veda etmesi, taraftarları bir hayli endişelendirdi. Sarı-kırmızılılar, transfer piyasasındaki oyunlarını dikkatlice yönetmeye devam ederken, kaybedilen yeteneklerin yerine nasıl güçlendirme yapacakları ise merak konusu oldu.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.