Rıza Çalımbay gelir gelmez temizliğe girişti: İki ismi takımdan gönderiyor

Rıza Çalımbay gelir gelmez temizliğe girişti: İki ismi takımdan gönderiyor

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal'ı gözden çıkardı. Rıza Çalımbay, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Rachid Ghezzal'ı kadroda düşünmezken; Suudi Arabistan kulüplerinin radarında olan Vincent Aboubakar'ı da satma kararı aldı.

Beşiktaş'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal'a veda etme kararı aldı. Ghezzal'ın sık sık sakatlanması nedeniyle Çalımbay, onu kadroda düşünmeyecek. Aynı şekilde, Suudi Arabistan kulüplerinin ilgisini çeken Aboubakar da satış listesine konuldu. Çalımbay'ın bu kararıyla, Beşiktaş'ta önemli değişiklikler kapıda gibi duruyor. İşte detaylar...

Beşiktaş'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal'a veda etme karar

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ ÇALIMBAY VEDA ETME KARARI ALDI

Beşiktaş'ın teknik direktörü Rıza Çalımbay, Vincent Aboubakar ve Rachid Ghezzal'ı kadro dışında bırakma kararı aldı. Rachid Ghezzal'ın sık sık yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Çalımbay, Fransız oyuncuyu kadroda düşünmüyor. Ghezzal, Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan alınınca Beşiktaş'taki geleceğini belirsiz hale getirdi.

Diğer bir ayrılacak isim ise Vincent Aboubakar. Burak Yılmaz'ın açıklamaları sonrasında eleştirilere maruz kalan Aboubakar, sakatlığı nedeniyle takımdan uzak kaldı. Suudi Arabistan kulüplerinin ilgisini çeken Kamerunlu golcü, Rıza Çalımbay'ın raporu doğrultusunda uygun bir teklif gelmesi durumunda satışa çıkarılacak.

Beşiktaş'a 18 yıl sonra dönen Çalımbay, kadroda önemli revizyonlar yapmayı planlıyor. Aboubakar'ın bu sezonki performansı, 11 golle öne çıkarken, Ghezzal ise 1 gol ve 3 asistle katkı sağladı. Çalımbay'ın takımı şekillendirme çabalarıyla, Aboubakar ve Ghezzal'ın Beşiktaş macerasının sona erme ihtimali gündemde.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.