Rıza Çalımbay 3 yıldızı gözüne kestirdi

Rıza Çalımbay 3 yıldızı gözüne kestirdi

Rıza Çalımbay, Beşiktaş için tasarladığı başarı formülünü 3 futbolcuda buldu. İşte Çalımbay'ın ilgisini çeken o 3 yıldız isim...

Beşiktaş'ın başına geçen Rıza Çalımbay, takımı başarıya taşımanın formülünü belirledi. Tecrübeli teknik adam, özellikle 3 futbolcu üzerinde özel bir ilgi göstererek Beşiktaş'ı lige damga vuracak bir yapıya kavuşturmayı amaçlıyor.

Sezonun başında büyük umutlarla transfer edilen ancak beklenen performansı sergileyemeyen savunma oyuncusu Rosier, bu planın merkezinde yer alıyor. Rıza Çalımbay'ın özel ilgisi altında çalışan Rosier, takımın savunma hattındaki performansını artırmak için çaba harcıyor.

Bir diğer isim ise transfer döneminin flaş oyuncularından biri olan Rebic. Beklentileri karşılayamayan performansıyla eleştirilen Rebic, Rıza Çalımbay'ın özel çalışma programıyla tekrar eski performansına dönmeyi hedefliyor.

rıza çalımbay

Geçen sezon kış transfer döneminde takıma katılan savunma oyuncusu Colley ise Rıza Çalımbay'ın gözdesi. Tecrübeli teknik adam, Colley'nin güçlü savunma performansını daha da geliştirerek Beşiktaş'ın savunma direncini artırmayı hedefliyor.

Rıza Çalımbay'ın bu 3 futbolcu üzerindeki özel ilgisi, takımın genel performansını yükseltmeyi amaçlıyor. Beşiktaş, milli ara dönüşünde Samsunspor'a konuk olacak ve Rıza Çalımbay'ın bu özel çalışmalarının meyvelerini sahada gösterip gösteremeyeceği merak konusu. Futbolseverler, Rıza Çalımbay'ın liderliğindeki Beşiktaş'ın, lige damga vuracak bir çıkış yapmasını bekliyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.