Real Madrid şimdide Fenerbahçe'nin genç yıldızını radarına aldı

Real Madrid şimdide Fenerbahçe'nin genç yıldızını radarına aldı

İspanyol La Liga devleri Real Madrid'in yaz transfer döneminde F.Bahçe'nin genç yıldızı Alda Güler'i kadrosuna katmasının ardından dünyaca ünlü kulüp, 18 yaşındaki futbolcunun transferi için sarı-lacivertli takıma 20 milyon euro + 10 milyon euro bonservis bedeli ödedi. İspanyol devinin, şimdi de Fenerbahçe formasını giyen genç yeteneklerden Yasir Boz'u kadrosuna dahil etmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Dünya devi olarak bilinen Real Madrid, geçtiğimiz yaz transfer döneminde 20 milyon euro + 10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den Arda Güler'i alarak kadrosuna kattı. Bu transferin Türk ve dünya basınında gündem oldu. Büyük sesd getiren bu hamle sonrasında dünyaca ünlü kulübün, sarı-lacivertli takımın bir başka futbolcusuyla ilgilendiği öğrenildi.

GÖZLEMCİLER YASİN BOZ'U İZLİYOR

Real Madrid şimdide Fenerbahçe'nin genç yıldızını radarına aldı

TEAMtalk News'e göre, Fenerbahçe'nin U19 takımı formasını taşıyan Yasir Boz, geleceğin potansiyel yıldızlarından biri olarak görülüyor ve birçok Avrupalı ​​kulüp gözlemcisi genç yeteneği yakından izliyor. 16 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katacağı oyuncular listesinde bulunduran Real Madrid'in, iki kulüp arasında ileride yapılacak görüşmeler için menajer Christophe Henrotay'ı atamayı planladığı kaydedildi.

BRIGHTON DA BOZ'UN PEŞİNDE

Haber kaynağı, Yasir Boz'u "büyük bir hamle yapacak bir sonraki genç Türk yetenek" olarak tanımladı ve genç oyuncuyu takip eden diğer kulüplerin arasında İngiltere'nin Brighton takımının da bulunduğunu iddia etti.

Yasir'in önümüzdeki yaz büyük ilgi göreceği söyleniyor ancak şu da eklendi: "Avrupa'nın elit takımları onu çocukluk kulübünden alarak ağır bedeller ödemek zorunda kalacak."

Beş kez U17 milli takımında forma giyen Yasir, yaşıtlarından iki yaş büyük olan Sarı-Lacivertli kulüpte de U19 maçlarında forma giydi. Genç yetenek, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile profesyonel sözleşme imzaladı ve 2026 yılına kadar da anlaşması bulunuyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.