Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi arazisinde ayağı kayan 1 asker şehit oldu!

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi arazisinde ayağı kayan 1 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından yapılan bir açıklamada Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde sözleşmeli piyade er Bünyamin Barlık'ın şehit düştüğü bildirildi.

Pençe-Kilit Operasyonun gerçekleştirildiği bölgeden acı bir haber paylaşıldı. Sözleşmeli piyade er Bünyamin Barlık'ın arazide ayağının kayarak düştüğü ve yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olduğu açıklandı.

"ASİL MİLLETİMİZE SABIR DİLİYORUZ"

Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi arazisinde ayağı kayarak düşen 1 asker şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı'nın (MSB) açıklamasında, "Pençe-Kilit Harekatı alanında 27 Ağustos 2023'te kahraman silah arkadaşımız sözleşmeli piyade askerimiz Bünyamin Barlık, arazide ilerlerken ayakları kayarak düşmüş ve şehit olmuştur. Allah'tan rahmet dileriz. Acılı ailesine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve aziz ülkemize başsağlığı ve sabır diliyoruz." şeklinde ifadeler kullanıldı.

BAKAN YAŞAR GÜLER'DEN MESAJ

 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehit piyade er Bünyamin Barlık'a taziye mesajı gönderdi. Güler, “Kahraman yoldaşımız 27 Ağustos 2023'te şehit olmuştur. Şehit olan kahramanımıza şahsım ve Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, en derin başsağlığı ve başsağlığı dileklerimi sunarım. Acılı ailesine de sabırlar dilerim." dedi.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.