Önce ev sahibini öldürdü, ardından intihar etti

Önce ev sahibini öldürdü, ardından intihar etti

Kiracı ve ev sahibi arasında kira artışı nedeniyle birçok sorun yaşanmaktadır. Bu kavgalardan biri de Afyonkarahisar'dan geldi. Kiracı önce ev sahibi öldürdü daha sonra intihar ederek kendi canına kıydı. İşte ayrıntılar.

Yüzde 25'lik kirayla birlikte ev sahibi ile kiracı arasındaki anlaşmazlıklar arttı. Bu kavgalar bazen yaralanmalarla, bazen de cinayetlerle sonuçlanabilmektedir. Ev sahibi ve kiracıların zulmüne ilişkin son haber Afyonkarahisar'dan geldi. Genç adam, ev sahibini öldürerek intihar etti.

cinayet

Kira zamlarını kontrol edilebilmesi için yüzde 25'lik bir limit belirlendi. Bu kararın ardından mahkemeler ev sahibi-kiracı anlaşmazlıklarıyla doldu. Arabuluculuk uygulaması zorunlu hale geldi. Maalesef bu konuda kavgalar, cinayetler de arttı.

Son vahşet Afyonkarahisar'da yaşandı. Olay, Dinar ilçesi Tatarlı beldesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Taner C. ile ev sahibi Yüksel K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın ardından Taner C., kavga sırasında ev sahibi Yüksel K.'ye silahla ateş etti. Genç adam daha sonra evine giderek aynı silahla kendini başından vurarak intihar etti.

Olayın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yapılan incelemede ev sahibi ve kiracının hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından cenazeleri otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.

cinayet

KARABÜK'TE BİR GENÇ ÖLÜ BULUNDU

Karabük'te Bekir Minaz (23) adlı genç, kız kardeşiyle birlikte yaşadığı evde ölü bulundu.

Olay, akşam saatlerinde 100. Yıl Mahallesi 1001 No'lu Caddesi 5 katlı apartmanın 4'üncü katında meydana geldi. Bekir Minaz, Karabük Üniversitesi'nden eve dönen kız kardeşi tarafından hareketsiz halde bulundu. Açıklamanın ardından sağlık ekipleri Bekir Minaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin ardından Bekir Minaz'ın naaşı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

cinayet

TAKİP ETTİ SONRA ÖLDÜRDÜ

Düzce'ye cenazeye gelen husumetlisi Ali Yavuz'u (65) takip edip öldüren Sami G. (53), 6 gün sonra yakalandı.

Olay, 22 Aralık günü saat 15.00 sıralarında Gümüşova mevkiinde meydana geldi. Sami G. ile yaşadığı husumet nedeniyle Düzce'den taşınarak Kocaeli'ne yerleşen Ali Yavuz, yakınının cenazesi için kente geldi. Bu haberi duyan Sami G., takip ettiği Yavuz'u silahla öldürdü. Şüpheli kaçarken polis soruşturma başlattı. Gümüşova İlçe Karakolu ekipleri, şüpheliyi 6 gün sonra yakaladı. Sami G.sorgusu devam ediyor.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.