Okan Buruk 'Yarın farklı olacak' diyerek açıkladı

Okan Buruk 'Yarın farklı olacak' diyerek açıkladı

Galatasaray'ın Teknik direktörü Okan Buruk'tan kupa maçı öncesi açıklamalar geldi. Ülkemizde yakışır maç olsun ifadelerini kullanırken burada beraber oturmak isterdik ama rakibimizin böyle kararı oldu diyerek dikkatleri çekti.

Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyon Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa maçıyla karşılaşılacak. 29 Aralık 2023 tarihinde ATV ekranlarında yayınlanacak mücadelenin saati 20.45 olarak belirlendi.

Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen olurken karşılaşma öncesinde Okan Buruk basın açıklamasında bulundu.

“İKİ TAKIM DA BEKLENTİNİN ALTINDA KALDI”
Ligde oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçı hakkında konuşan Buruk, Bayern Münih'e Fenerbahçe'ye karşı önde olduklarını ilk yarı oyun kurulmasına rağmen yüzde 60'ın üzerinde topun kendilerinde olduğunu açıkladı. Takımların biraz daha rahat olacağını düşünürken geçen sene iki derbide 3-0'lık net skorlar alan Galatasaray, hedeflerinin iyi oynamak olduğunu ve kazanmak istediklerini belirtti.

okan buruk
ICARDİ'NİN AKIBETİ BELLİ OLDU MU?
Okan Buruk, Mauro Icardi'nin maske ile antrenmana çıktığını açıklayarak 3 ayrı darbe alarak hakemlerin de oyuncuları koruması gerektiğini açıkladı. Oyuncular korunmadığından ötürü bu durumlar normal karşılanırken yarın için oynayıp oynamayacağı hakkında net bilgi olmadığını belirtti.

MUSLERA'DAN PENALTI ŞOVU
Takım olarak penaltılara çalıştıklarını duyuran Buruk, genelde her maçtan önce sahamızda antrenman yaptıklarını taktik çalıştıklarını ve öyle maça çıktıklarını belirtti. Muslera en çok penaltılarda çalışan isim olurken Süper Kupa öncesi basın toplantısında ortak gerçekleştirilmemesinin rakibin aldığı karar olduğunu belirtti.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.