Nişan alışverişi dönüşü ölüm yakaladı: Genç çiftin acı sonu

Nişan alışverişi dönüşü ölüm yakaladı: Genç çiftin acı sonu

Burdur'da düzenlenen nişan töreninden dönerken korkunç bir kaza yaşandı. Metehan Aydın'ın, nişanlısı Esra Kartal'ın ve Esra Kartal'ın kardeşi Mert Kartal'ın nişan töreni için alışveriş yaptıktan sonra trafik kazası geçirerek hayatlarını kaybettikleri bildirildi.

Kaza saat 19.00 sularında Kuş Gözlemevi yakınında gerçekleşti. Burdur'dan yola çıkan ve Suludere köyüne doğru giden Metehan Aydın'ın kullandığı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinin sonrasında kuş gözlemevi yakınlarında kontrolden çıktı. Otomobil takla atarak karşı şeride geçti ve Ali Çelik'in (39) kullandığı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ!

Nişan alışverişi dönüşü ölüm yakaladı

Kazada otomobilin sürücüsü Metehan Aydın, araçta bulunan nişanlısı Esra Kartal ve ve Esra Kartal'ın kardeşi Mert Kartal, kaza anında hayatını kaybetti. Minibüsün sürücüsü Ali Çelik ve araçta yolcu olarak yer alan Adem İpek (28 yaşında) yaralandı. Kamyonda sıkışan Ali Çelik, Burdur itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Yaralı iki kişi ambulansa alınarak Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

NİŞAN TÖRENİ İÇİN ALIŞVERİŞ YAPIYORLARDI

Nişan alışverişi dönüşü ölüm yakaladı

Burdur Cezaevi'nde bir yıldır gardiyan olarak görevli olan Metehan Aydın ve Esra Kartal, nişan töreni için Burdur Merkez'de alışverişlerini yaptıktan sonra köye dönerken sözlü konuşurken kaza meydana geldi.

Kazadan habersiz olarak Bursa'dan nişan törenine katılmak için Suludere köyüne giden Metehan Aydın'ın ailesi, acı haberi duyunca gözyaşlarına boğuldular. Ölenlerin cansız bedenleri savcının incelemesi sonrası Burdur Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Jandarma bu olaya ilişkin soruşturma başlattı.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.