Murat Kurum, İstanbullulara metro müjdesi verdi

Murat Kurum, İstanbullulara metro müjdesi verdi

İstanbullulara metro müjdesi ! İstanbul'un trafik sorununa dikkat çeken AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane-Gayrettepe Etabı Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmasında İstanbulluları sevindirdi. İstanbul'da metro gitmeyen mahalle kalmayacak sözü verdi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul Havalimanı Metrosu Kağıthane- Gayrettepe Etabı açılış töreninde bir konuşma yaptı. Murat Kurum, 'İstanbul'da metrosu olmayan ilçe kalmayacak, 31 Mart gecesi İstanbul'un bir evladı, kardeşi, yoldaşı olmaya talibim' dedi.

İSTANBUL'UN KAYBETTİĞİ BEŞ YILIN TELAFİSİ OLACAĞIZ 

para

Murat Kurum'un konuşmasından satır başları:

'Bugün İstanbul yeni ulaşım hedefiyle tanışıyor. Türkiye bu dev yatırımlarla daha da hızlanıyor, Kağıthane-Gayrettepe metro hattının İstanbul'daki birçok projeye örnek olmasını diliyorum.

Adaylığımızın ilk gününden itibaren koşturuyoruz. Planlarımızı yaptık. Sayın bakanlarımızla birlikte İstanbul halkının bizden ne beklediğini belirledik. Bizimle birlikte İstanbul'un her alanda kaybettiği beş yılı telafi edeceğiz.

para

Metrosuz mahalle kalmayacak

İstanbul halkı CHP'nin mevcut hükümeti tarafından bekletiliyor. Yılda 288 saat trafik sıkışıklığında geçiyor. Trafik çilesi üç buçuk yılımızı alıp götürüyor. Halkımız bize 31 Mart'tan sonra hazır olun diyor. Ekibimizle birlikte el ele vererek İstanbul'un 10 yıllık vizyonunu ortaya koyacağız. Çok çalışacağız, hazır olana kadar durmayacağız. İlk beş yıl içinde metrosu olmayan mahalle kalmayacak. İstanbul'un trafiğini önemli ölçüde rahatlatacağız ve on yıl içinde trafik çilesi bitecek' dedi.

31 Mart gecesi İstanbul'un bir evladı ve yoldaşı olmaya talibim. Daha önce depremde bizi nasıl alanlarda gördüyseniz, 31 Mart gecesi de alanlarda olacağız. Ülkemiz için çalışıyor ve çalışacağız.

Kaynak:Akşam Haberi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.